Sorum var Hastalandik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Hastalandik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,325 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hastalandik
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
@Mariya🌼 kuzum giremedim umut dış cikaracak sürekli huysuz ağlıyor bende grip olmuşum boğazım çok ağrıyor

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Ben grip olduğumda çok doktora gitmem evde kendi yöntemlerimle yenmeye çalışıyorum yani Doktor zaten genellikle sıcak ya sıcak iç işte ılık boğazımız uyumuş atmamız lazım Eğer ki Boğazım çok acıyorsa ve de geçmiyorsa mesela Bir ay falan geçti ise üstünden Hala devam ediyorsa o zaman giderim onun ondan başka gitmem ben grip olduğumda daha çok çay çok çay içerim boğazımı yumuşatıyormuş gibi hissediyorum

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
@Mariya🌼 kuzum giremedim umut dış cikaracak sürekli huysuz ağlıyor bende grip olmuşum boğazım çok ağrıyor
Yaa yerim onu ben inşallah ağrısız geçer , geçmiş olsun canım bu ara salgın var yine 🤦 ben yaklaşık iki haftadır hastayım boğaz ağrım hiç geçmiyor gece hastayım sabah uyanınca bir şeyim kalmıyor gece yine başlıyor🤷
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şükür kuzu 🙏🤲 çocuklarda iyi elhamdülillah toprak okul kurs derken kendi alemin de laren çok şımarık bir dakkika yerinde durumuyor günün nasıl bittiğinin farkında değilim
Ah bu çocuklar 🤦 Ali'de öyle canım hiç sorma öyle bir şımardı ki başa çıkamıyorum bir dakika bile yerinde oturmuyor bazen diyorum oğlum senin popun yokmu bir dakika yere değsin otur bi 😂 hiç valla bana mısın demiyor canımı okumuş 🤦 Allah yardımcımız olsun inşallah

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım Bal limon sarımsak karıştırıp yiyebilirsiniz, boğaz ağrısı içinde bal limon sıcak su ikinizede olur bizde kaç gündür hastaydık bu iki tarifle çok şükür toparlandık, bebeğim bal limon ve sarımsak la gününde iyileşti bende boğaz ağrısı var ballı suyla öksürüğü engelliyorum
Canım rica etsem bu karışımı ayrıntılı yazarmisin neyden ne kadar koymam gerektiğini bide kızım 1.5 yaşında boğaz enfeksiyonu geciriyo 3 gündür onada olur mu

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yaa yerim onu ben inşallah ağrısız geçer , geçmiş olsun canım bu ara salgın var yine 🤦 ben yaklaşık iki haftadır hastayım boğaz ağrım hiç geçmiyor gece hastayım sabah uyanınca bir şeyim kalmıyor gece yine başlıyor🤷
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ah bu çocuklar 🤦 Ali'de öyle canım hiç sorma öyle bir şımardı ki başa çıkamıyorum bir dakika bile yerinde oturmuyor bazen diyorum oğlum senin popun yokmu bir dakika yere değsin otur bi 😂 hiç valla bana mısın demiyor canımı okumuş 🤦 Allah yardımcımız olsun inşallah
Çok geçmiş olsun birtanem Rabbim şifa versin inşallah 🤲

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım Bal limon sarımsak karıştırıp yiyebilirsiniz, boğaz ağrısı içinde bal limon sıcak su ikinizede olur bizde kaç gündür hastaydık bu iki tarifle çok şükür toparlandık, bebeğim bal limon ve sarımsak la gününde iyileşti bende boğaz ağrısı var ballı suyla öksürüğü engelliyorum
Teşekür edreim canim ölçülerini de yazarmisin

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Teşekür edreim canim ölçülerini de yazarmisin
Canim bebeğine vermek için sende yiyebilirsin, bir diş sarımsağı ince ince doğruyorsun bu önemli sarımsağı kesinlikle ezmiyorsun , bir diş sarımsak bir kaşık bal ve bir kaç Damla limon karıştırıyorsun ve bebeğine yediriyorsun , hasta olduğu zamanlar hergün veriyorsun, hasta olmadığı zamanlarda haftada bir ver ki bağışıklığı güçlensin, öksürük içinde bir tatlı kaşığı balı bir bardak kaynamış ve hafif ılımış suya karıştırıyorsun ve bir parça limon sıkıyorsun iyice bal limon su karışana kadar karıştır iç bebeğine de bı iki kaşık icirebilirsin, şifa olur inşallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.