Allah iyilik versin kuzumİyiyim canım sen nasılsın iyimisin doğru valla baya oldu canım

Şükür birtansm bende iyiyim cocuklarala aynı vallha

Allah iyilik versin kuzumİyiyim canım sen nasılsın iyimisin doğru valla baya oldu canım
Şükür kuzuÇok şükür canımçocuklar nasıllar
Yaa yerim onu ben inşallah ağrısız geçer , geçmiş olsun canım bu ara salgın var yine@Mariya🌼 kuzum giremedim umut dış cikaracak sürekli huysuz ağlıyor bende grip olmuşum boğazım çok ağrıyor
Ah bu çocuklarŞükür kuzuçocuklarda iyi elhamdülillah toprak okul kurs derken kendi alemin de laren çok şımarık bir dakkika yerinde durumuyor günün nasıl bittiğinin farkında değilim
Canım rica etsem bu karışımı ayrıntılı yazarmisin neyden ne kadar koymam gerektiğini bide kızım 1.5 yaşında boğaz enfeksiyonu geciriyo 3 gündür onada olur muGeçmiş olsun canım Bal limon sarımsak karıştırıp yiyebilirsiniz, boğaz ağrısı içinde bal limon sıcak su ikinizede olur bizde kaç gündür hastaydık bu iki tarifle çok şükür toparlandık, bebeğim bal limon ve sarımsak la gününde iyileşti bende boğaz ağrısı var ballı suyla öksürüğü engelliyorum
Çok geçmiş olsun birtanem Rabbim şifa versin inşallahYaa yerim onu ben inşallah ağrısız geçer , geçmiş olsun canım bu ara salgın var yineben yaklaşık iki haftadır hastayım boğaz ağrım hiç geçmiyor gece hastayım sabah uyanınca bir şeyim kalmıyor gece yine başlıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ah bu çocuklarAli'de öyle canım hiç sorma öyle bir şımardı ki başa çıkamıyorum bir dakika bile yerinde oturmuyor bazen diyorum oğlum senin popun yokmu bir dakika yere değsin otur bi
hiç valla bana mısın demiyor canımı okumuş
Allah yardımcımız olsun inşallah
Teşekür edreim canim ölçülerini de yazarmisinGeçmiş olsun canım Bal limon sarımsak karıştırıp yiyebilirsiniz, boğaz ağrısı içinde bal limon sıcak su ikinizede olur bizde kaç gündür hastaydık bu iki tarifle çok şükür toparlandık, bebeğim bal limon ve sarımsak la gününde iyileşti bende boğaz ağrısı var ballı suyla öksürüğü engelliyorum
Canim bebeğine vermek için sende yiyebilirsin, bir diş sarımsağı ince ince doğruyorsun bu önemli sarımsağı kesinlikle ezmiyorsun , bir diş sarımsak bir kaşık bal ve bir kaç Damla limon karıştırıyorsun ve bebeğine yediriyorsun , hasta olduğu zamanlar hergün veriyorsun, hasta olmadığı zamanlarda haftada bir ver ki bağışıklığı güçlensin, öksürük içinde bir tatlı kaşığı balı bir bardak kaynamış ve hafif ılımış suya karıştırıyorsun ve bir parça limon sıkıyorsun iyice bal limon su karışana kadar karıştır iç bebeğine de bı iki kaşık icirebilirsin, şifa olur inşallahTeşekür edreim canim ölçülerini de yazarmisin