Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanımlar dün yani adetime bir gün kala testim pozitif çıktı kan verdim 98.71 çıktı. Hemen doktora gitmeli miyim? Yoksa kan takibi yaptırıp 1 hafta falan bekleyeyim mi? Oğlum 4 yaşında herşeyi unutmuşum
Hiç beklemeyin doktora gidin kese doktor durumunu anlatır size zaten. Bende beklemiştim ağrılarım vs arttı sonra gittim meğerse kese içi kanama mevcutmus. O yuzden testinden yaptıktan hemen sonra gidilme taraftarıyım. Çünkü doktor erken müdahale edebiliyor canım
Hanımlar dün yani adetime bir gün kala testim pozitif çıktı kan verdim 98.71 çıktı. Hemen doktora gitmeli miyim? Yoksa kan takibi yaptırıp 1 hafta falan bekleyeyim mi? Oğlum 4 yaşında herşeyi unutmuşum
Canım şuan gitsen ne kese görür ne bişey gereksiz gerilim yaratır 1 hafta daha bekle öyle git gereksiz gerilim yaşama 2 gün sonra bi beta daha baktır değerinin yükselmesi lazım
Canım şuan gitsen ne kese görür ne bişey gereksiz gerilim yaratır 1 hafta daha bekle öyle git gereksiz gerilim yaşama 2 gün sonra bi beta daha baktır değerinin yükselmesi lazım