Sorum var Haydi kızlar gelin sohbet edelim biraz sıkıldım 🤣😂ne var ne yok napiyorsunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Haydi kızlar gelin sohbet edelim biraz sıkıldım 🤣😂ne var ne yok napiyorsunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,775 kez görüntülenmiş, 293 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Haydi kızlar gelin sohbet edelim biraz sıkıldım 🤣😂ne var ne yok napiyorsunuz
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Yok gercektan birini bulursa yapar oyla tip napim diyo uzun sure erkek dayanmaz diyo essaksan diyom guluyo bana cok cekterdi af Ed diyo seni seviyorum diyo ayaklarimi yikilyo ama capkin Kani bozuk🙄🤨
Ay tovbe kiz nasil dayaniyorsun oyle.adama.benim.koca evde esim kala.kala baskasi ile.iliski yaşmaak.bana sacma geliyor diyo vicdan ezabi cekerim o yuzden yapmam diyor amma yinede guvenmiyirum😂 beni kandirmis olmasin

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar