Hazır çorba

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bi prenses bi prens annes tarafından oluşturulan Hazır çorba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,900 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hazır çorba
Konbuyu başlatan Bi prenses bi prens annes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Cnm bende vermek istemiyorum ama ondan başkasını yemiyo birde tarhana çorbasını seviyo ama 1 2 kez aynı çorbayı yiyince birdaha yemek istemiyo
Canım hazır çorbaların aynısını kendinde yapabilirsin onların içine tatlandiriciyi fazla koyunca yavrunun hoşuna gidiyordur. Ama tarhana çorbasını sevmesi de güzel bişey besleyici en azından internette ya da marketlerde farklı çocuk tarhanalari oluyor deneyebilirsin

Bi prenses bi prens annes

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum senin yaptığınla onlar arasında çok bi fark olmamalı ya. Hazır çorbalar değişik oluyor ve içerisinde ne var ne yok bilmiyoruz bile. Yetişkinlere bile zararlıyken bebeklere zararı olur. Allah korusun şimdi olmasa bile ilerleyen zamanlarda illaki olur
Biliyorum kuzum ama başka çarem yok kendim blendırdan geçirdim tavuk çorbası yaptım onu yemedi yayla çorbası yaptım onu da yemedi ama hazırlarını alınca yiyo benim yaptığım çorbalardan içinde tek olarak mercimek çorbasını yiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım hazır çorbaların aynısını kendinde yapabilirsin onların içine tatlandiriciyi fazla koyunca yavrunun hoşuna gidiyordur. Ama tarhana çorbasını sevmesi de güzel bişey besleyici en azından internette ya da marketlerde farklı çocuk tarhanalari oluyor deneyebilirsin
Teşekkür ederim cnm sağol

Bukadar küçük yaşta hazır gıda tüketimine başlanması ileride ciddi hastalıklara sebebiyet verebilir, Allah korusun. Daha çok ufak, sizin çorbalarınıza da alışacaktır. Kolaylıklar dilerim.
Teşekkür ederim sağolun
Sadece çorba içmek istemesinde bir sorun yok, çeşit çeşit çorbalar yaparsınız, böylece gayet sağlıklı beslenmiş olur. Ama hazır çorbalar çok zararlı. Evinize sokmayın, kendiniz pişirin.
CCanımkendi pişirdiklerimi yemiyi yemeyince de mejbur ondan yedirmek zorunda kalıyorum aklına hangi çorba gelirse bebekler için hepsinden de yaptım ama yemek istemiyo
Sadece çorba içmek istemesinde bir sorun yok, çeşit çeşit çorbalar yaparsınız, böylece gayet sağlıklı beslenmiş olur. Ama hazır çorbalar çok zararlı. Evinize sokmayın, kendiniz pişirin.

Son düzenleme:

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Biliyorum kuzum ama başka çarem yok kendim blendırdan geçirdim tavuk çorbası yaptım onu yemedi yayla çorbası yaptım onu da yemedi ama hazırlarını alınca yiyo benim yaptığım çorbalardan içinde tek olarak mercimek çorbasını yiyor

Teşekkür ederim cnm sağol
Kuzum işte ne güzel tarhana, mercimek yiyormuş. Domates, mantar, şehriye, bulgur çorbasını da deneyebilirsin. Farkettiysen yediği çorbalar genellikle kırmızı. Hepsini tek tek dene sen deneyip verdikçe sevdiği çeşitlerde artacaktır emin ol

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
iyi akşamlar canlarım kızım 19 ayık ve çorbadan başka hiç birşey yemiyo yediği çorbolarda hazır çorba sizce hazır çorbanın bi zararı olurmu
Kuzum hiçkimse hazır çorbayı onaylamaz en iyisi evde kendin çeşit çeşit çorba yapabilirsin hazır çorbaların içinde ne olduğunu bilmiyoruz sonuçta

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
iyi akşamlar canlarım kızım 19 ayık ve çorbadan başka hiç birşey yemiyo yediği çorbolarda hazır çorba sizce hazır çorbanın bi zararı olurmu
Vermemelisin bence. Sağlık ocağındaki ebe yada. Doktorun söylemesi gerekiyor benim oğlan. Hazır çorbayı. Misafirlik de yaptılar içmedi 2 buçuk yaşında hazır ne çorba ocer ne bişey. Ancak ben yapacam o zaman birde illaki çorbanın yanında yoğurt olması lazım. Bizimkisi yogurtsuz hiç yemiyor 😂
Ama verme canım çok zararlı nasıl anne sütü daha iyi mama değil diyosak bu da aynı şey

Yetişkinler için bile çok sağlıklı değil aslında kaldı ki çocuklarr için bir besleyicili olsun. Kemik suyuna yapılan çorbaları tek geçerim tabi çeşit çeşit çorba yapmaya vaktin ve enerjin kalıyorsa 😂

Tüm sayfalar yüklendi.