Hazırlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zümra elif tarafından oluşturulan Hazırlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 486 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hazırlık
Konbuyu başlatan Zümra elif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Zümra elif

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar kızlar gögüs ucu kremi almamız lazımmış galiba ilk doğum oldugu için acemiyim biraz önerebileceginiz bir marka varmı acaba

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ben birsuru krem denedim hiçbiri geçirmedi yoğun bakımda kaldığı için hep sağmak zorunda kalmıştım kan geliyordu artık gogsumden ayva çekirdeklerini suya atıp bekletiyordum o jel kıvamında oluyor daha sonra dolaba koyuyordum çıkarıp soğuk soğuk sürünce bı iyi geliyordu ki anlatamam Allah kimseye yaşatmasın o acıyı bunda inşallah yara olmaz gogsum en büyük korkularimdan biride o

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar kızlar gögüs ucu kremi almamız lazımmış galiba ilk doğum oldugu için acemiyim biraz önerebileceginiz bir marka varmı acaba
Lansinoh kullandım ama yine yara falan oldu kanadı oğlumda şimdiki dogumumdan önce yani Aralık'ta baslicam nemlendirmeye bakal nasıl olacak mustela aldım ins. Güzel diyorlar mustelanin ürünlerinide severim deneyecegim

Tüm sayfalar yüklendi.