Hazirlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ tarafından oluşturulan Hazirlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,295 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hazirlik
Konbuyu başlatan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur.nur.nur

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Ben 25 haftayı geçtim şimdiden başladım yıka utule hurcla 26 da yarışı tamamlanmis olur ek olarak lohusa pijama takımı alacağım onuda 1 ay sonra kısmet nasip 🤗
Hayırlısıyla sağlıkla giydirmek nasip olsun canım
Bana hep erken gibi geliyordu ama bu sabah bel artışıyla uyanınca bir gözüm korkmadi dersem yalan sözlerim vallahi 😆😄

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Can lar hastane çantanızı bebek alisverisini ne zaman yaptınız 26 hafta doluyor su an benim ve bu bel ağrısı gözümü korkuttu bugun
Bende 25+3 gün olduk aynen bel ağrısı çok bendede haftaya kontrolüm var alışveriş bir kısmını yaptım fakat daha çanta hazırlamadim zamanın da gelsinler inşallah kontrolden sonra ona göre hazırlarım cunki bana eşi rahmi kapatmış heran erken doğum olabilir demişti sanki çantayı hazirlarsam gidecem korkusuyla hazırlanıyor çok kucuguz daha

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Bende 25+3 gün olduk aynen bel ağrısı çok bendede haftaya kontrolüm var alışveriş bir kısmını yaptım fakat daha çanta hazırlamadim zamanın da gelsinler inşallah kontrolden sonra ona göre hazırlarım cunki bana eşi rahmi kapatmış heran erken doğum olabilir demişti sanki çantayı hazirlarsam gidecem korkusuyla hazırlanıyor çok kucuguz daha
Icini ferah tut cnn tedbirli olma nda fayda var bence en azından birer birer ufak bu çanta yapmalisin sen her ihtimale karsi

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Can lar hastane çantanızı bebek alisverisini ne zaman yaptınız 26 hafta doluyor su an benim ve bu bel ağrısı gözümü korkuttu bugun
30 haftamda hastane çıkışı aldım, 31de 5li takım aldim 2tane, 32de yenidoqan minnak minnak kilotlucrap corap patik aqz mendili 2 tane zibin aldım 🥰 hem spor oldu hem farkli haftalarda quzel quzel wakt qecrdim 🤗🤗🥰 battaniyem oqlumdan kalan war hem beyz hem sarı. Bi bez kaldı onuda önümüzdeki qunlerde alcam çünkü eşimin işi qereqi farklı şehirdeyiz. Ani bisey olursa eşim alır 🤭😂 kendi ihtiyaclarimda hazr zaten şuan 32+4 haftalqz kızçemle 🥰🥰🥰🥰

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
30 haftamda hastane çıkışı aldım, 31de 5li takım aldim 2tane, 32de yenidoqan minnak minnak kilotlucrap corap patik aqz mendili 2 tane zibin aldım 🥰 hem spor oldu hem farkli haftalarda quzel quzel wakt qecrdim 🤗🤗🥰 battaniyem oqlumdan kalan war hem beyz hem sarı. Bi bez kaldı onuda önümüzdeki qunlerde alcam çünkü eşimin işi qereqi farklı şehirdeyiz. Ani bisey olursa eşim alır 🤭😂 kendi ihtiyaclarimda hazr zaten şuan 32+4 haftalqz kızçemle 🥰🥰🥰🥰
Su an bende alışveriş yapmadım sadece ananemiz bir takım 5li takım almış cinsiyet hala bilmediğimiz için bekliyoruz 5.inde randevum var doktor kesin cinsiyet vermezse ara renkler alıp baslicam hazırlığa çünkü 2.oğlum 35 haftalık bu anda suyumun gelmesiyle doğdu 2 sezaryen ve buda sezaryen olucak kiloda var bakalım doktor ne zaman der doguma

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar