Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallahhh … negatif sonuç görmekten usandım … doktoruma da gösterdim sonuçları .. çok düşük hamile değilsin dedi zaten ultrasonda da görünmüyor dedi ama erken gebelik testlerim pozitif şaşıyorum artık
İnşallahhh … negatif sonuç görmekten usandım … doktoruma da gösterdim sonuçları .. çok düşük hamile değilsin dedi zaten ultrasonda da görünmüyor dedi ama erken gebelik testlerim pozitif şaşıyorum artık
2 gündür hafif lekelenmem var adet tarihimden 1 gün önce başladı … inşallah canım
Ya bende test yaptığımda dediler ki olabilir de olmayabilir de eğer BT HCG 100 çıkarsa gebelik yok ama üstü çıkarsa gebelik var dediler, adet günüme bir gün kalmıştı dedi iki üç gün geçsin adet olmazsan gel tahlil ver tekrar yaptırırdim pozitif çıktı. Sen şuan adet oldun mu olmadın mı eğer olmadıysan hala gördüğün lekeler yerleşme kanaması da olabilir bende de aynısı olmuştu çünkü.
2 gündür hafif lekelenmem var adet tarihimden 1 gün önce başladı … inşallah canım