HCG 0.200 negatif mi demek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aylinnn tarafından oluşturulan HCG 0.200 negatif mi demek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,681 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı HCG 0.200 negatif mi demek
Konbuyu başlatan Aylinnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ecrinin annesi

Aylinnn

Kayıtlı Üye
rank
Benimde öyle çıkmıştı şimdi 38+4 günlük hamileyim. İnşallah seninde öyledir son adet tarihin ne zmn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallahhh … negatif sonuç görmekten usandım … doktoruma da gösterdim sonuçları .. çok düşük hamile değilsin dedi zaten ultrasonda da görünmüyor dedi ama erken gebelik testlerim pozitif :( şaşıyorum artık

Adetin kaç gün gecikti canım İnşallah hamilesindir🤗
2 gündür hafif lekelenmem var adet tarihimden 1 gün önce başladı … inşallah canım 🤗

Umarım pozitifdir ama büyük ihtimalle negatif 😔
Negatif dedi doktorda… malesef 😒

Son düzenleme:

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank

İnşallahhh … negatif sonuç görmekten usandım … doktoruma da gösterdim sonuçları .. çok düşük hamile değilsin dedi zaten ultrasonda da görünmüyor dedi ama erken gebelik testlerim pozitif :( şaşıyorum artık

2 gündür hafif lekelenmem var adet tarihimden 1 gün önce başladı … inşallah canım 🤗

Ya bende test yaptığımda dediler ki olabilir de olmayabilir de eğer BT HCG 100 çıkarsa gebelik yok ama üstü çıkarsa gebelik var dediler, adet günüme bir gün kalmıştı dedi iki üç gün geçsin adet olmazsan gel tahlil ver tekrar yaptırırdim pozitif çıktı. Sen şuan adet oldun mu olmadın mı eğer olmadıysan hala gördüğün lekeler yerleşme kanaması da olabilir bende de aynısı olmuştu çünkü.

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank

Sabret canım olur Allah'ın izniyle 🤲 bende çok negatif gördüm ama Rabbim veriyo stres yapma stres yaparsanda olmuyo

Tüm sayfalar yüklendi.