Ya bende test yaptığımda dediler ki olabilir de olmayabilir de eğer BT HCG 100 çıkarsa gebelik yok ama üstü çıkarsa gebelik var dediler, adet günüme bir gün kalmıştı dedi iki üç gün geçsin adet olmazsan gel tahlil ver tekrar yaptırırdim pozitif çıktı. Sen şuan adet oldun mu olmadın mı eğer olmadıysan hala gördüğün lekeler yerleşme kanaması da olabilir bende de aynısı olmuştu çünkü.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Vallahi ne diyim ki Allah sizden razı olsun … burayı keşke önceden bulsaymışım rahatladım biraz… adet sayılma lekelenme gibi … ama benim 0.200 cıktığı için ufal bir şans var diyorsun yani.. bende bir kaç gün sonra tekrarlicam ozaman …. Çooook teşekkür ederim cevaplarınız için
Vallahi ne diyim ki Allah sizden razı olsun … burayı keşke önceden bulsaymışım rahatladım biraz… adet sayılma lekelenme gibi … ama benim 0.200 cıktığı için ufal bir şans var diyorsun yani.. bende bir kaç gün sonra tekrarlicam ozaman …. Çooook teşekkür ederim cevaplarınız için
Sabret canım olur Allah'ın izniyle bende çok negatif gördüm ama Rabbim veriyo stres yapma stres yaparsanda olmuyo
Sabret canım olur Allah'ın izniyle bende çok negatif gördüm ama Rabbim veriyo stres yapma stres yaparsanda olmuyo