Hediye tablo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Hediye tablo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,072 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Hediye tablo
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi çerçeveler var ya, ultrason fotoğraflı bebeğin ağzından babaya bir yazı olan. Bunu bana 4-5 günde elime ulaştıracak bir site biliyor musunuz?

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi çerçeveler var ya, ultrason fotoğraflı bebeğin ağzından babaya bir yazı olan. Bunu bana 4-5 günde elime ulaştıracak bir site biliyor musunuz?
Ben kendim bı tablo yaptım nasıl biliyormusun ultrason görüntüsü ilk ayak izi ilk gebelik testim ilk saçı oğlum doğarken mavi 🎀 kurdele takmıştım o bide hani hastanede ilk doğarken bı kart oluyor ya kilo boy adı vs yaziyo onu ilk kokuna dogumda taktıkları bileklik benim ameliyat ta koluma taktıkları bileklik onları 13yildir sakliyordum 1zarfta çerçeve yaptım ahşap bı çerçeve çok güzel oldu kendin de yapabilirsin canım fikir olsun

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Ben kendim bı tablo yaptım nasıl biliyormusun ultrason görüntüsü ilk ayak izi ilk gebelik testim ilk saçı oğlum doğarken mavi 🎀 kurdele takmıştım o bide hani hastanede ilk doğarken bı kart oluyor ya kilo boy adı vs yaziyo onu ilk kokuna dogumda taktıkları bileklik benim ameliyat ta koluma taktıkları bileklik onları 13yildir sakliyordum 1zarfta çerçeve yaptım ahşap bı çerçeve çok güzel oldu kendin de yapabilirsin canım fikir olsun
Daha sadece ultrason fotoğrafımız var amaa 🤦🏻‍♀️

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Daha sadece ultrason fotoğrafımız var amaa 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olabilir düşüneyim bir bunu sağ ol 😘
Buldum senin istediğini fikir olsun canım 🧿https://etiketgram.com/urun/ultrason-fotografli-babam-ani-cercevesi/
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olabilir düşüneyim bir bunu sağ ol 😘
Buldum senin istediğini fikir olsun canım 🧿https://etiketgram.com/urun/ultrason-fotografli-babam-ani-cercevesi/

Son düzenleme:

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Screenshot_2022-02-04-21-52-30-71_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.