Napiyorsunuz bakem buralara söyle derin bir sessizlik çökmüş niye aceb
Nerdesiniz kızlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nerdesiniz kızlar
Son düzenleme:
Sumeyrammm benim evet canım bi açim hal hatır sorim sohbet edelim dedim çiçeğim oh. Ne güzel missss bende. Isterimmmmellerine sağlıkYaaa bende diyorum demet abla dlneden post açmıyor ben sabahtan beri mutfaktayim ya dolma yaptım sarma yaptım tatlı yaptım
Bende sac ekmeği yaptım ev temizliğiNapiyorsunuz bakem buralara söyle derin bir sessizlik çökmüş niye aceb
Nerdesiniz kızlar
İyi yapmışsın valla valla ablacım piştiler bile gell gelll çok güzel oldu yaa ekşi ekşi haftada 2 kez yaparım valla ben çok seviyorum hergunde yesem doymam dolma manyağıyımSumeyrammm benim evet canım bi açim hal hatır sorim sohbet edelim dedim çiçeğim oh. Ne güzel missss bende. Isterimmmmellerine sağlık
Valla Sabah kahvaltısından beri mutfaktayim daha yeni evi temizliyorum benBende sac ekmeği yaptım ev temizliği
Eline sağlık canım kolay gelsinBende sac ekmeği yaptım ev temizliği
Oy canımsın söylenen yeter cnm bnm bnde severimİyi yapmışsın valla valla ablacım piştiler bile gell gelll çok güzel oldu yaa ekşi ekşi haftada 2 kez yaparım valla ben çok seviyorum hergunde yesem doymam dolma manyağıyım
Valla Sabah kahvaltısından beri mutfaktayim daha yeni evi temizliyorum ben
Ben aşığım 🫶🫶🫶Eline sağlık canım kolay gelsin
Oy canımsın söylenen yeter cnm bnm bnde severim
Çokkk guzelllll oh mis bide tatlı yapmışın eline sağlık bitanemNasıl olmuş ablaaaa @Demetdemet iç harcım ve yaprak kaldığı için de ayrı bir küçük tencerde sardım onuda üstüne koydum ocağın
Ben aşığım 🫶🫶🫶
Yıkayıp tuzladim abla buzluğa tuzla beraber atsam olur mu yiyeceğimiz zaman çıkarsakÇokkk guzelllll oh mis bide tatlı yapmışın eline sağlık bitanem