Napim yeni yemek yedim ortalığı topluyorum bitanemİyilik cnm bnm oğlumla oyun oynuyoruz sen ne yapıyorsun
Napim yeni yemek yedim ortalığı topluyorum bitanemİyilik cnm bnm oğlumla oyun oynuyoruz sen ne yapıyorsun
Kadınların isi hiç bitmiyor veya ben bitiremiyorum anlamadimİyi yapıyorsun canm kolay gelsin bizde aynı vAlla evin içinde uğraş dur devam
Ah ah bndee 5 de bir evi topluyorum bulaşık yikiyrmKadınların isi hiç bitmiyor veya ben bitiremiyorum anlamadim
Aman bitmiyor ki yapıom yapıom arkamı. Dönüyorum ayniAh ah bndee 5 de bir evi topluyorum bulaşık yikiyrm
İyi vala gezmeden geldim çamaşır katlıyorm sen naoyosn nasılsın cnmNapiyorsunuz bakem buralara söyle derin bir sessizlik çökmüş niye aceb
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nerdesiniz kızlar
Aynı aynı vAlla hala topluyorumAman bitmiyor ki yapıom yapıom arkamı. Dönüyorum ayni
İyi yapmışın napim oğlanı uyutcam simdikolay gelsin canimİyi vala gezmeden geldim çamaşır katlıyorm sen naoyosn nasılsın cnm
Aynı aynı vAlla hala topluyorum
demett bugün temizlik yaptım yemek derken yeni oturdumNapiyorsunuz bakem buralara söyle derin bir sessizlik çökmüş niye aceb
Nerdesiniz kızlar
Sümeyra döktürmüş benimde tokat yapragim var ama ramazanda yapicam tatlı ney Sümeyra kalburabastı miNasıl olmuş ablaaaa @Demetdemet iç harcım ve yaprak kaldığı için de ayrı bir küçük tencerde sardım onuda üstüne koydum ocağın
Ben aşığım 🫶🫶🫶
Cizre limisinYok cnm sadece Cizre ilimiz Şırnak biz iceyiz yani Mardin başka Cizre başka
Şırnak il bizde Şırnak'ın ilçesindeyiz Mardin ayrı Cizre ayrı öyle
Şırnak il bizde Şırnak'ın ilçesindeyiz Mardin ayrı Cizre ayrı öyle
Hosgeldin eliffimmm bende elif nerde diyorumdemett bugün temizlik yaptım yemek derken yeni oturdum
Sümeyra döktürmüş benimde tokat yapragim var ama ramazanda yapicam tatlı ney Sümeyra kalburabastı mi
Cizre limisin