Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba canlarrr ne zamandır giremiyorum malum gazı altı üstü kusması ya biz 18 günlük olduk bugün. Şekeri, sancısı, ağrısı nstsi derken geldik 18 güne Rabbim hepinize bebeğini sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. NASILSINIZ KIZLAR
Sağol bebeğim hoşbuldum Allah razı olsun. Valla hepsi geçiyor evet zor Bi süreç neler yaşadım neler ama gerçekten kucağına aldın mı hepsi bitiyor ki benim doğumum da çok zor oldu Rabbim biliyor ya sezeryandı ama sanki normal doğumu da yaşadım ama elhamdülillah minnak kızımı kucağıma aldım darısı sana olsun inş
Merhaba canlarrr ne zamandır giremiyorum malum gazı altı üstü kusması ya biz 18 günlük olduk bugün. Şekeri, sancısı, ağrısı nstsi derken geldik 18 güne Rabbim hepinize bebeğini sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. NASILSINIZ KIZLAR
Maşallah ya doğan bebişler büyüdü bile doğduktan sonra zaman su gibi akıyor hamilelikte geçmeyen zaman doğunca nasıl geçtiğini anlamıyor insan Bizde doğumu bekliyoruz işte ne olsun
Aminnnn canım.çok şükür bak bebis yanında kim bilir nasıl tatlıdır birde kizzzz benim kızım yok 2 tane oğlum var buda erkek is.hiç kiyamiyorum kız bebeklere ondan ❤❤
Hiç sorma benimde ilkim erkek tabi onun yerinde ayrı ama süslü püslü giydiriyorm ya kirpi yavrusunu severmiş pammuğum diye bende o misal, Allah bağışlasın evlatlarımızı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Maşallah ya doğan bebişler büyüdü bile doğduktan sonra zaman su gibi akıyor hamilelikte geçmeyen zaman doğunca nasıl geçtiğini anlamıyor insan Bizde doğumu bekliyoruz işte ne olsun
Kuzummm valla geceleri uykusuz kalınca zaman geçmiyor oğlum 7 yaşında daha diyor ki anne doğsun diyordun işte bak doğdu şimdi şikayet edip durma iyisin demi yok bi sorun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi