Her gün Baş ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Handeee tarafından oluşturulan Her gün Baş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,492 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Her gün Baş ağrısı
Konbuyu başlatan Handeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Handeee

Mucizebebekim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bolur yardım edin Hergün bas ağrısı cekiyorum bebeğim kız olcak doktor magnorm diye suda eritilen bi ilac verdi ama cok ağrıyor ne önerirsiniz
O magnorm dan bende nigren icin kullaniyordum rahatlatiyo biraz magnezyum eksikligini gideriyo bol su ic canim ve fındık ceviz badem ye gunde bi avuc kadar bas agrisina biraz olsun fayda etti bende.. migrenim var ve tutinca 3 gun koma oliyorum rabbim kolaylik versin

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bolur yardım edin Hergün bas ağrısı cekiyorum bebeğim kız olcak doktor magnorm diye suda eritilen bi ilac verdi ama cok ağrıyor ne önerirsiniz
Vicks vaporub alin eczaneden alniniza surun ince bir tabaka surerken biraz masaj yapin . Eski bir tulbent ile biraz sikarak baglayin alninizi .( Alninizi soguk aldirmayin dikkat edin ) bas agrinizada iyi gelicektir diye düşünüyorum ben migrenimi boyle durduruyodum hamileyken . Gecmis olsun

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Benim ani başlayan şiddetli baş ağrım vardı 1 hafta aralıksız sürdü dayanamadığım zamanlarda parol içtim. Günde en fazla 2 defa dedi doktor minimum 6 saat arayla. Maalesef pek çare olmadı. Buz denedim o da çözüm olmadı. Eczane lavanta yağı iyi gelir dedi onu da denedim ama maalesef o da pek iyi gelmedi. Yavaş yavaş geçti sonra. Ama yine arada oluyor.

Handeee

Kayıtlı Üye
rank
Benim ani başlayan şiddetli baş ağrım vardı 1 hafta aralıksız sürdü dayanamadığım zamanlarda parol içtim. Günde en fazla 2 defa dedi doktor minimum 6 saat arayla. Maalesef pek çare olmadı. Buz denedim o da çözüm olmadı. Eczane lavanta yağı iyi gelir dedi onu da denedim ama maalesef o da pek iyi gelmedi. Yavaş yavaş geçti sonra. Ama yine arada oluyor.
2 defa parol dediyse iyimiş ben cumartesi günü içtim bugün tekrar içmeye korkuyorum

Tüm sayfalar yüklendi.