Sorum var Herkes her deyi gondermesin!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde milana tarafından oluşturulan Herkes her deyi gondermesin! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 194 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Herkes her deyi gondermesin!
Konbuyu başlatan milana
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan milana

milana

Kayıtlı Üye
rank
Bune ya kimin cani isdedi yazib sorun ya oyle seyler varki onlar gonderilmez ayib denen bisey var nolsun herkes kadin burda tursiyndeki kani cekenler var burdakilar ne bilsin yerlesme kanamasimi ya ne.

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Bune ya kimin cani isdedi yazib sorun ya oyle seyler varki onlar gonderilmez ayib denen bisey var nolsun herkes kadin burda tursiyndeki kani cekenler var burdakilar ne bilsin yerlesme kanamasimi ya ne.
Ay doğru diyorsun biz bi sıkıntı yok desek ama sonra ya bir şey olsa, bu insanlar hiç düşünmüyor herhalde 😬 Ben o konuları hiç açıp girmiyorum, arayacaksın doktorunu anlatıp soracaksın ya da gidip sağlık ocağına ebeye soracaksın bu kadar basit 🤦🏻‍♀️

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Ay doğru diyorsun biz bi sıkıntı yok desek ama sonra ya bir şey olsa, bu insanlar hiç düşünmüyor herhalde 😬 Ben o konuları hiç açıp girmiyorum, arayacaksın doktorunu anlatıp soracaksın ya da gidip sağlık ocağına ebeye soracaksın bu kadar basit 🤦🏻‍♀️
Insanın midesi bulanıyor hazalcim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Haklısın kaç defa uyardık mahremiyet içeren görseller paylaşılmasın diye ama maalesef tekrar tekrar atılıyor atıldığı gibi siliyoruz bizde

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar