Canım göğsünü dinle. Benim yigende vardı doktora gitti üfürümü var dediler kardiyolojinin ulturasyonundan baktılar doğuştan kalbinde delik varmis 2 yaşında kapanır dediler öylede oldu. Doğuştan bebeklerde olma sıklığı var diye biliyorum. Doktora götür muane ettir hem hırıltı sebebini ogrenirsin
Bir haftadır var canim ALLAH korusun ciğerde olsa bukadar net duymam dime zeynep burun ve boğaz arasında gibi geliyor burunu içi su dolu gibi ses geliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bir haftadır var canim ALLAH korusun ciğerde olsa bukadar net duymam dime zeynep burun ve boğaz arasında gibi geliyor burunu içi su dolu gibi ses geliyor
Benim yeğenim de 7 aylık doğduğu zamandan beri çok fazla var hiriltisi ablam hastaneye götürüyor sürekli o da göğsü dolu olduğu içinmiş sürekli buhar veriyor.
Yok canim çoğalmıyor kucağıma aldığım zaman hissediyorum uyurken yok hırıltısı
Ciğeri olsa bukadar net duyarmiyim ki sesi
Buhar makinası yokta acaba çaydanlık ta su ısıtsam buharının üstüne tutsam olurmu zarar vermez dime canim
Benim yeğenim de 7 aylık doğduğu zamandan beri çok fazla var hiriltisi ablam hastaneye götürüyor sürekli o da göğsü dolu olduğu içinmiş sürekli buhar veriyor.