Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Annisler ya ben onceden horlamazdim cok horlamay basladim gebelimin son 3ayindan beri nasil gecer yaa vallahi esim uyandirio uykudan hatta gece dayanamamisda sese baska odaya gecip yatmaya kalkti vallahi burnum zaten tikandimi daha cok horluom
Annisler ya ben onceden horlamazdim cok horlamay basladim gebelimin son 3ayindan beri nasil gecer yaa vallahi esim uyandirio uykudan hatta gece dayanamamisda sese baska odaya gecip yatmaya kalkti vallahi burnum zaten tikandimi daha cok horluom
Canımsın ya çok geçmiş olsun bu erkekler de ne nazli o kadar acı ağrı kilo çek bide bunların nazını çek gitsin yatsın sende çift kişilik yatak ta rahat rahat yat üzme kendini herkeste olabilir benim oğlumda bana diyor anne ne biçim nefes alıyorsun iki kişi gibi iki yastık koy başının altına uyurken