Hülyanin tlf bozulmuştur diye tahmin ediyorum İnşallah öyledir kuzum ya
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 7 Şubat 2023 #51 kızımın annesiyim' Alıntı: Hülyanin tlf bozulmuştur diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyledir kuzum ya
kızımın annesiyim' Alıntı: Hülyanin tlf bozulmuştur diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyledir kuzum ya
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 7 Şubat 2023 #52 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hülya nerdesin kızlar hülyanın evi nerdeydi ya dün geceden beri girmemis ya merak ettim depremle alakası olabilir mi ya off Genişletmek için tıkla ... Gamze gamzeee Hülya geldiiii
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hülya nerdesin kızlar hülyanın evi nerdeydi ya dün geceden beri girmemis ya merak ettim depremle alakası olabilir mi ya off Genişletmek için tıkla ... Gamze gamzeee Hülya geldiiii
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 7 Şubat 2023 #53 Demetdemet' Alıntı: Gamze gamzeee Hülya geldiiii Genişletmek için tıkla ... Hülya nerdeymis
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 7 Şubat 2023 #54 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hülya nerdesin kızlar hülyanın evi nerdeydi ya dün geceden beri girmemis ya merak ettim depremle alakası olabilir mi ya off Genişletmek için tıkla ... Gamzem geldim canım ülkem insnalar ne halde Allah'ım yardım et yarabbim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hülya nerdesin kızlar hülyanın evi nerdeydi ya dün geceden beri girmemis ya merak ettim depremle alakası olabilir mi ya off Genişletmek için tıkla ... Gamzem geldim canım ülkem insnalar ne halde Allah'ım yardım et yarabbim
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 7 Şubat 2023 #55 kızımın annesiyim' Alıntı: Hülya nerdeymis Genişletmek için tıkla ... Yazdı şimdi canim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 7 Şubat 2023 #56 Hülya❤️' Alıntı: Gamzem geldim canım ülkem insnalar ne halde Allah'ım yardım et yarabbim Genişletmek için tıkla ... Hülya sen neredesin ya yüreğime indirdin resmen kuzum ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Şubat 2023 Demetdemet' Alıntı: Gamze gamzeee Hülya geldiiii Genişletmek için tıkla ... Gördüm şimdi kuzum
Hülya❤️' Alıntı: Gamzem geldim canım ülkem insnalar ne halde Allah'ım yardım et yarabbim Genişletmek için tıkla ... Hülya sen neredesin ya yüreğime indirdin resmen kuzum ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Şubat 2023 Demetdemet' Alıntı: Gamze gamzeee Hülya geldiiii Genişletmek için tıkla ... Gördüm şimdi kuzum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 7 Şubat 2023 #57 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hülya sen neredesin ya yüreğime indirdin resmen kuzum ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Şubat 2023 Gördüm şimdi kuzum Genişletmek için tıkla ... Kuzum giremedim ben hastanedeyim şimdi iyiyim birtanem sen naislsin
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hülya sen neredesin ya yüreğime indirdin resmen kuzum ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Şubat 2023 Gördüm şimdi kuzum Genişletmek için tıkla ... Kuzum giremedim ben hastanedeyim şimdi iyiyim birtanem sen naislsin
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 7 Şubat 2023 #58 Hülya❤️' Alıntı: Kuzum giremedim ben hastanedeyim şimdi iyiyim birtanem sen naislsin Genişletmek için tıkla ... Neden kuzum iyimisin
Hülya❤️' Alıntı: Kuzum giremedim ben hastanedeyim şimdi iyiyim birtanem sen naislsin Genişletmek için tıkla ... Neden kuzum iyimisin
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 7 Şubat 2023 #59 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hülya sen neredesin ya yüreğime indirdin resmen kuzum ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Şubat 2023 Gördüm şimdi kuzum Genişletmek için tıkla ... Tm cnm
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hülya sen neredesin ya yüreğime indirdin resmen kuzum ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Şubat 2023 Gördüm şimdi kuzum Genişletmek için tıkla ... Tm cnm
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 7 Şubat 2023 #60 Gamze Hümeyra' Alıntı: Neden kuzum iyimisin Genişletmek için tıkla ... Atkadasimi duyunca ablası annesi en kaz altinda halen belkide demek istemiyorum gamzem ağrım oldu yattim çok kötüyüm
Gamze Hümeyra' Alıntı: Neden kuzum iyimisin Genişletmek için tıkla ... Atkadasimi duyunca ablası annesi en kaz altinda halen belkide demek istemiyorum gamzem ağrım oldu yattim çok kötüyüm