Sorum var İdrar yolu enfeksiyon

• Konbuyu başlatan Hamilelik
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hamilelik tarafından oluşturulan İdrar yolu enfeksiyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 126 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İdrar yolu enfeksiyon
Konbuyu başlatan Hamilelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
H

Hamilelik

Guest
Ben tüp bebek ile gebe kaldım 9 haftalık şuan bugün normal rutin kan ve idrar tahlili yaptırdım
İdrarda hafif kan ve enfeksiyon varmış
Doktor bol su içip istiharat etmemi söyledi Progestan fitil kullanıyorum günde 4 tane böyle bir şey başına gelen olduysa nasıl bir yol izlediler paylaşabilirler mi ilk gebeliğim kaybetmek istemiyorum
Herhangi bir vajinal kanama ve lekelenme yok 🐣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ben tüp bebek ile gebe kaldım 9 haftalık şuan bugün normal rutin kan ve idrar tahlili yaptırdım
İdrarda hafif kan ve enfeksiyon varmış
Doktor bol su içip istiharat etmemi söyledi Progestan fitil kullanıyorum günde 4 tane böyle bir şey başına gelen olduysa nasıl bir yol izlediler paylaşabilirler mi ilk gebeliğim kaybetmek istemiyorum
Herhangi bir vajinal kanama ve lekelenme yok 🐣
İlk önce stres yapma benimde ilk gebeliğimde başıma geldi bol su iç ve kıyafetlerini “iç çamaşırını” pamuklu ve ütülü giy canım bir kaç gün sonra yeniden idear tahlili ver . Progestanı düzenli kullan

Tüm sayfalar yüklendi.