İdrar yolu enfeksiyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Esra Çınarrrr tarafından oluşturulan İdrar yolu enfeksiyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,537 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı İdrar yolu enfeksiyonu
Konbuyu başlatan Esra Çınarrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nazende

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var 1 er hafta Ara ile tek kullanımlık tozlardan içtim ancak enfeksiyon düşmedi hala artıyor yarın sonuçlara doktor da bakacak ama merk icerisindeyim böyle olan var mı içilen toz a rağmen düşmeyen veya bunun için hastaneye yatırılan

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Su az mi iciyorsunuz? 1.5 ltlik şişe alin yaniniza, gunde enaz 2 şişe bitirin, ben öyle atlattım. Benim.cok hafif enfeksiyon cikti ve 1 şase toz kullandim ama suyla atlattim ve halen 3 lt altina düşmüyorum. Lütfen ihmal etmeyin. Bir de kefir içtim hergun. Prebiyotik mantar bakteri vs olaylarina iyi geldigi icin.
Geçmis olsun.

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var 1 er hafta Ara ile tek kullanımlık tozlardan içtim ancak enfeksiyon düşmedi hala artıyor yarın sonuçlara doktor da bakacak ama merk icerisindeyim böyle olan var mı içilen toz a rağmen düşmeyen veya bunun için hastaneye yatırılan
Suyu çok iç iç çamaşırını sık değiştir akıntı çoksa günlük ped kullan geçer inşallah

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 25 haftalık hamileyim bende de aynı sorun var tek kullanımlık ilaç aldım 1 ay önce bu gün idrar sonucu aldım yine enfeksiyon var şimdi 2 tane ilaç yazdı dr
Bakalım inşallah geçer

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Olmaz mı fitil krem hap herşeyi kullandım tek çare ayağıma yün çoraplar giyindim sende ayağını sıcak tut çok geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: ...

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Su az mi iciyorsunuz? 1.5 ltlik şişe alin yaniniza, gunde enaz 2 şişe bitirin, ben öyle atlattım. Benim.cok hafif enfeksiyon cikti ve 1 şase toz kullandim ama suyla atlattim ve halen 3 lt altina düşmüyorum. Lütfen ihmal etmeyin. Bir de kefir içtim hergun. Prebiyotik mantar bakteri vs olaylarina iyi geldigi icin.
Geçmis olsun.
Su hep çok içen biriyim 3 lt garanti anlam veremiyorum kefiri bı deneyelim bakalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bende 25 haftalık hamileyim bende de aynı sorun var tek kullanımlık ilaç aldım 1 ay önce bu gün idrar sonucu aldım yine enfeksiyon var şimdi 2 tane ilaç yazdı dr
Bakalım inşallah geçer
Bir hafta önce ilaç verdi doktor içtim tek kullanımlıkti Çarşamba günü tekrar tahlil verdim kendim sonuclara baktım geçen haftaya göre daha yüksek ve protein kaçışı da çıkmış anlam veremiyorum doktor yarın bakacak sonuca ama yatırır mi bilmiyorum ona göre hazırlıklı gitmeyi dusundum yaşayan varsa bi sormak istedim

Olmaz mı fitil krem hap herşeyi kullandım tek çare ayağıma yün çoraplar giyindim sende ayağını sıcak tut çok geçmiş olsun
Malesef sıcaklık veya su icmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum artık günlük 3 lt su hep içiyordum gebelikten önce de ve ayaklarim hiç ısınmaz hep havlu çorap çetik ve ev botuyla gezerim evde en son geçen hafta tek kullanımlık ilaçtan içtim dun tekrar tahlil verdim icmedigim deki degerden daha yüksek

Son düzenleme:

...

Moderator
Mod
rank
Geçmiş olsun canım.Bol bol su iç.atlatırsın inşaAllah.İdrar yolu enfeksiyonundan hastanede yatan hiç kimse duymadım.

Nazende

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var 1 er hafta Ara ile tek kullanımlık tozlardan içtim ancak enfeksiyon düşmedi hala artıyor yarın sonuçlara doktor da bakacak ama merk icerisindeyim böyle olan var mı içilen toz a rağmen düşmeyen veya bunun için hastaneye yatır

Ben bayağı sorun yaşadım doktor artık fitil verdi ve çok iyi geldi , 3 günlük fitildi ama hemen kesti , isterseniz ismini yazarım doktora sorarsanız ,

Tüm sayfalar yüklendi.