İdrarda gebelik testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lesliiyy tarafından oluşturulan İdrarda gebelik testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,354 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İdrarda gebelik testi
Konbuyu başlatan Lesliiyy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lesliiyy

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Korunmadigin günden sonra 7.gunde çıkar demişti doktor evde yapılan idrar tahlilinde kan tahlilinde daha kısa zamanda çıkıyor ama onun süresini bilmiyorum tabi hamile kalma zamanımızı tam olarak bilmediğimiz için adet tarihine yakın zamanda yaparsan o zamanda çıkabilir Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Lesliiyy

Kayıtlı Üye
rank
Benim adet olcagim gün yaptırdım ben ozaman bile sonuç verdi canım bekleyemedim sabirsizlandim zaten tahmin ediyodum da hemen sonuç veriyo yani
Sabahki idrarda yapayım o zaman daha iyiymiş ya sabah ilk
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Adetine 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrenebilirsin cnm
Elimde normal test varya onu degerlendirem dedim

Lesliiyy

Kayıtlı Üye
rank
Adetine 4 gün kala erken gebelik testiyle öğrenebilirsin cnm
Elimde normal test varya onu degerlendirem dedim
Korunmadigin günden sonra 7.gunde çıkar demişti doktor evde yapılan idrar tahlilinde kan tahlilinde daha kısa zamanda çıkıyor ama onun süresini bilmiyorum tabi hamile kalma zamanımızı tam olarak bilmediğimiz için adet tarihine yakın zamanda yaparsan o zamanda çıkabilir Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ben tam gününü biliyorum yumurtlama gunumdu 19 u
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm erken gebelik testi alırsan adet olmadan 1 hafta öncesi bile çıkar..ama normal test aldıysan en az 5 6 gün geçmesi gerekiyor cnm
Benim 1gun geçti

Tüm sayfalar yüklendi.