Hanimlar, hamilelikte ihlamur cayi gunde kac bardak tuketilebilir, bilgisi olan var mi?
L Linanka Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 269 12 Ekim 2021 #1 Hanimlar, hamilelikte ihlamur cayi gunde kac bardak tuketilebilir, bilgisi olan var mi?
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 13 Ekim 2021 #2 Lina89' Alıntı: Hanimlar, hamilelikte ihlamur cayi gunde kac bardak tuketilebilir, bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla ... Ben 2 diye biliyorum ama yazılı bir bilgi değil bendeki kulaktan dolma
Lina89' Alıntı: Hanimlar, hamilelikte ihlamur cayi gunde kac bardak tuketilebilir, bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla ... Ben 2 diye biliyorum ama yazılı bir bilgi değil bendeki kulaktan dolma
Z Zeynep159 Kayıtlı Üye Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 90 13 Ekim 2021 #3 Bende 2 diye biliyorum büyük bir bardakta yapıp içiyorum ikinciye gerek kalmıyor zaten
I iki kiz iki oğlan annesi Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 950 13 Ekim 2021 #4 Lina89' Alıntı: Hanimlar, hamilelikte ihlamur cayi gunde kac bardak tuketilebilir, bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla ... Bende 1 fincan içiyorum başka icmiyorum yada 1 su bardağı da olabilir fazlası zararli olabilir yinede dikkatli olmak da fayda var cnm
Lina89' Alıntı: Hanimlar, hamilelikte ihlamur cayi gunde kac bardak tuketilebilir, bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla ... Bende 1 fincan içiyorum başka icmiyorum yada 1 su bardağı da olabilir fazlası zararli olabilir yinede dikkatli olmak da fayda var cnm
L Linanka Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 269 13 Ekim 2021 #5 Tmm kizlar, tesekkur ederim
Y Yağmur💓 Guest 13 Ekim 2021 #6 Lina89' Alıntı: Hanimlar, hamilelikte ihlamur cayi gunde kac bardak tuketilebilir, bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla ... Ben doktora sormuştum günde bir fincan dan fazla içme demişti çünkü rahimi yumuşatıyo erken doğuma neden oluyomuş
Lina89' Alıntı: Hanimlar, hamilelikte ihlamur cayi gunde kac bardak tuketilebilir, bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla ... Ben doktora sormuştum günde bir fincan dan fazla içme demişti çünkü rahimi yumuşatıyo erken doğuma neden oluyomuş
Y Yağmur💓ahmed Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 24 13 Ekim 2021 #7 Lina89' Alıntı: Hanimlar, hamilelikte ihlamur cayi gunde kac bardak tuketilebilir, bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla ... En bitki çayları günde 1 fincan diye biliyorum çünkü bitki çayları rahmi yumuşatıp erken doğuma neden oluyo doktorum öyle demişti
Lina89' Alıntı: Hanimlar, hamilelikte ihlamur cayi gunde kac bardak tuketilebilir, bilgisi olan var mi? Genişletmek için tıkla ... En bitki çayları günde 1 fincan diye biliyorum çünkü bitki çayları rahmi yumuşatıp erken doğuma neden oluyo doktorum öyle demişti