Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takma hiç kafana bence canım ama ben olsam işlerini de görmem banane yok mu yapacak benden başka enayi der geçerim. Öyle diyemiyorsanda ağrım sancım var de geç babalarının uşağı var sanki. Hayır sana insan gibi davransalar hadi eyvallah der yaparsın onlar sana ne yapıyor ki sen onlara yapasın bu benim görüşüm tabi
Takma hiç kafana bence canım ama ben olsam işlerini de görmem banane yok mu yapacak benden başka enayi der geçerim. Öyle diyemiyorsanda ağrım sancım var de geç babalarının uşağı var sanki. Hayır sana insan gibi davransalar hadi eyvallah der yaparsın onlar sana ne yapıyor ki sen onlara yapasın bu benim görüşüm tabi
6 yıl aynı evde kaldık Bi gel bana sor bir yıldır ayrıyız rahat etmişim yinede giderim temizlik yapardım iş tarhana kurutmalık ama anladım demiyorlar ama 4 aydır gitmiyorum hamileyim diye diger gelini kızı gelip bir çay bardağı yıkamaz anlayış yok bugün gidecem taramaya aramadı sormadı iyiki eşim akıllı onların hakkından geliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben ikili taramaya gidiyorum dua edin bana
6 yıl aynı evde kaldık Bi gel bana sor bir yıldır ayrıyız rahat etmişim yinede giderim temizlik yapardım iş tarhana kurutmalık ama anladım demiyorlar ama 4 aydır gitmiyorum hamileyim diye diger gelini kızı gelip bir çay bardağı yıkamaz anlayış yok bugün gidecem taramaya aramadı sormadı iyiki eşim akıllı onların hakkından geliyor
Ben ikili taramaya gidiyorum dua edin bana
Kurtulmuşsun işte canım bebeği bahane et artık doğuma kadar ağrı sancı de, doğumdan sonra çocuk durmuyor vs de salla gitsin uğraşma. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah
Gittim cnm sabah kan verdim doktor imom omega diye bir hap verdi onu aldım 10 gün sonra çıkar sonuç dedi dedim tmm bayramdan sonra giderim ama çok sıcak canım
Gittim cnm sabah kan verdim doktor imom omega diye bir hap verdi onu aldım 10 gün sonra çıkar sonuç dedi dedim tmm bayramdan sonra giderim ama çok sıcak canım
Bende imom kullanıyorum canım en iyi ilaçlardan birisi fiyat biraz yüksek ama o sorun olmazsa gebelik sonuna kadar onunla devam etmeni öneririm. Ultrason da bakarken bişey demediyse ense kalınlığı ve burun kemiği iyi demekki, bi sorun görse söylerdi. Kan sonucu çok önemli değil canım sağlıkla gelsin inşallah minnoş