Ikili tesr sonucu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Samsun 55 seda tarafından oluşturulan Ikili tesr sonucu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,089 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ikili tesr sonucu
Konbuyu başlatan Samsun 55 seda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Samsun 55 seda

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkadaşlar 2li test sonucum 1041.3 cıkmış çok anlamıyorum sonuç da risk var mi acaba doktora gidemedim henüz
Kuzm bunu biz anlayamayız kı tek başına bu değer de bir anlam ifade etmez grafik var onunla beraber değerlendiriyor sonuçlar . İnşallah hayırlı haberler alırsın

Samsun 55 seda

Kayıtlı Üye
rank
Kuzm bunu biz anlayamayız kı tek başına bu değer de bir anlam ifade etmez grafik var onunla beraber değerlendiriyor sonuçlar . İnşallah hayırlı haberler alırsın
Inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin bir yandan düşük tehlikem var bir yandan bu testin sonucu diğerleri iyi çıkmıştı ultrason ense kalınlığı felan ama testi gösteremedim henüz

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin bir yandan düşük tehlikem var bir yandan bu testin sonucu diğerleri iyi çıkmıştı ultrason ense kalınlığı felan ama testi gösteremedim henüz
Stres yapma kuzum Allah'ın izni ile hiç bir şey olmaz bol bol istirahat et ilk 3 ay geçene kadar rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Samsun 55 seda

Kayıtlı Üye
rank
Stres yapma kuzum Allah'ın izni ile hiç bir şey olmaz bol bol istirahat et ilk 3 ay geçene kadar rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
5inci haftadan beri yatıyorum canim ya kanamaların oluyo sürekli tam bitti dediğim an yine başlıyo dün hastanede yoruldum sanirim tekrar başladı hayırlısı artik😊

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
5inci haftadan beri yatıyorum canim ya kanamaların oluyo sürekli tam bitti dediğim an yine başlıyo dün hastanede yoruldum sanirim tekrar başladı hayırlısı artik😊
Minik yaramaz olacak demek ki annesi şuan kaç haftaliksin kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktorun ilaç filan verdi frmi kanama için

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doktorunun görmesi ve yorumlaması daha sağlıklı olacaktır. Sadece raporla değil bebeğin ense kalınlığıylada yorum yapıyorlar. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.