Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
12.hafta yaptırdım ultrasona 450tl kan tahlili içinde 220 TL ödedim yani toplam doktor kontrol hariç 670 TL ücret verdim özel hastaneye gidiyorum ama, her hastanenin fiyat politikası farklı
Ben özel hastanede gidiyorum muayene parası ve 2 li test 220 tl 12 haftada ultrasyonu başka ozel muayenanesi olan bir doktora yaptirdim21 hafta ama oda 600 tl idi
12. Haftadan sonra yapılıyor canım 14 mü 16 haftaya kadar mı ne emin değilim fiyatı yaşadığın il ve ilçeye göre değişiyor arayıp sorarsan telde de fiyat bilgisi alabilirsin mesela ben muayene ücreti ile birlikte 250 gibi bi ödeme yaptım kimi arkadaşlar 500 600 demiş olduğun yere ve gittiğin hastaneye bağlı çok fark olabiliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ve devlet hastanesi de yapıyor diye biliyorum bu tarama testlerini sigortanız varsa ücretsiz bi şekilde yaptırabilirsiniz illa özel şart değil