Beta hcgde <2.0 cikip yükselen oldumu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Veysel tarafından oluşturulan Beta hcgde <2.0 cikip yükselen oldumu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,053 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta hcgde <2.0 cikip yükselen oldumu
Konbuyu başlatan Veysel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ
E

Edanur23

Guest
Kizlar bugun beta verdim ümitliydim cikacagindan adetime 2 günvar ama 2.0 cikti boyle birsey yasayip sonradan yükselen oldumu 😒😒
Bende bugün idrar testi yaptım silik çıktı reglime daha dört gün var belirtilerim var kan verdim 2.0 çıktı hamile değilsin dediler 🥲 sizin durumunuz ne oldu çok merak ettim 🙏

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar bugun beta verdim ümitliydim cikacagindan adetime 2 günvar ama 2.0 cikti boyle birsey yasayip sonradan yükselen oldumu 😒😒
Kuzum daha erken olduğu için olabilir ümidini kesme adet gecikmeni bekle tekrar ver ve evde erken gebelik testi de yap

İlk/nur

Kayıtlı Üye
rank
Adet olmam gerekiyordu bugün ikinci günü geçirdim hala olmadım beta 2.30 üç defa yaptırdım yukselmedi adetiniz beş gün geçsin öyle yapın ben bir hafta daha beklicem

S

Selin2222

Guest
Merhaba benim beklenen günüm 7 ocakti 6 ocakta kan verdim beta hcg 0.0 çıktı bugun 10 ocak olmadim sizce yükselir mi kan vereyimmi yani 0 da yükselme ihtimali var mı ki

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba benim beklenen günüm 7 ocakti 6 ocakta kan verdim beta hcg 0.0 çıktı bugun 10 ocak olmadim sizce yükselir mi kan vereyimmi yani 0 da yükselme ihtimali var mı ki
Canım yeni konu açıp sor eski konuya yazınca sorunu görmezler ben cevabı bilmiyorum kusuruma bakma o konuda bir şey diyemem

Tüm sayfalar yüklendi.