İkili test

• Konbuyu başlatan Test
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Test tarafından oluşturulan İkili test başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,270 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkili test
Konbuyu başlatan Test
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41
T

Test

Guest
Merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim ikili test yaptılar yaş faktöründen dolayı down sendrom riski gözüküyor yaşım 35 dr perinatoloji ye gönderdi ya kan testi yada göbek ten sıvı alınıyormuş kan testi devlet te yapılmıyor muş sizinde başınıza böyle birşey geldi mi

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Ablacım ben 12 haftalıkken 2 li tarama testini devlet hastanesinde yaptım sonucum iyi dedi dr çoğu zaman öyle abartabiliyorlarmış bende araştırdım öyle yaptım bayağı korkuttular hiç korkma Allahın izniylen hiç bişeyi yoktur bebeğin

Plinn

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim ikili test yaptılar yaş faktöründen dolayı down sendrom riski gözüküyor yaşım 35 dr perinatoloji ye gönderdi ya kan testi yada göbek ten sıvı alınıyormuş kan testi devlet te yapılmıyor muş sizinde başınıza böyle birşey geldi mi
Ense kalinligi nedir tek basina yas riski pek onemli degil bildigim kadariyla benimde yastan dolayi dusuk çıkmıştı yas riski vardi fetal dna testi yaptirdik kanla bakiliyo bir sorun cikmadi kombine trisomy ve ikili test değerleride onemli onlarin sonucu nasil icini ferah tut bir sorun yoktur insallah canım

T

Test

Guest
Ense kalinligi nedir tek basina yas riski pek onemli degil bildigim kadariyla benimde yastan dolayi dusuk çıkmıştı yas riski vardi fetal dna testi yaptirdik kanla bakiliyo bir sorun cikmadi kombine trisomy ve ikili test değerleride onemli onlarin sonucu nasil icini ferah tut bir sorun yoktur insallah canım
Teşekkür ederim ense kalınlığı diye birşey yazmıyor ne diye yazar

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
İstersenz 3lü testide yaptırın yada detaylıyı bekleyin oradada herşey belli oluyormş çnkü. Peritanalojide detaylı bakıyor yanlş bilmiyosam geçmş olsn skntı yapmayn.

Tüm sayfalar yüklendi.