Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ikili test yaptırdım 15 gün sonra çıkar dediler fakat 2 gün içinde e nabizda baktım çıkmış acaba beklemem gereken bişey varmı sizler nezaman aldınız sonuclelari yaptıran varsa yardımcı olurmusunuz
Merhabalar ikili test yaptırdım 15 gün sonra çıkar dediler fakat 2 gün içinde e nabizda baktım çıkmış acaba beklemem gereken bişey varmı sizler nezaman aldınız sonuclelari yaptıran varsa yardımcı olurmusunuz
Ayrıntılıya girdiniz mi onda şüphe edildi mi olumsuz bi durum çıktı mı benim üçlü test riskli çıktı down sendromu 197/1 bana da sıvı alalım dediler istemedim ayrıntılı da bakıldı sorun görülmedi sonra iki uzman daha baktı onlarda sıkıntı yok dedi