Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum e nabizdan nasil görüyorsunuz bende de var o uygulamada hastanede kan verdigim de saglik ocagi doktoru bile göremiyo sonuclari almadigim sürece simdi tekrar kan verdim en son vermis oldugum kani gösteriyor yani 20 agustosu 14 eylülde tekrar idrar ve kan verdim idrar sonucum cikmis aldigim halde e nabizda görünmüyor siz nasil bakabiliyosunuz
Merhabalar ikili test yaptırdım 15 gün sonra çıkar dediler fakat 2 gün içinde e nabizda baktım çıkmış acaba beklemem gereken bişey varmı sizler nezaman aldınız sonuclelari yaptıran varsa yardımcı olurmusunuz
Bende öyle düşünüyorum yok diye hani bugün kontrolüm vardiya sıvı alınacak diye gittim yaptırmadım 400 kadında bir goruner düşük tehlikesi olurmuş bende korktum yaptırmadım özelde kan verdim oğlum iyi olsunda para sorun değil 1hafta çıkıyormuş sonuç
Bende öyle düşünüyorum yok diye hani bugün kontrolüm vardiya sıvı alınacak diye gittim yaptırmadım 400 kadında bir goruner düşük tehlikesi olurmuş bende korktum yaptırmadım özelde kan verdim oğlum iyi olsunda para sorun değil 1hafta çıkıyormuş sonuç
[/QUOTE banada neler soylendi neler bagirsaginda genisleme var ense kalinligi var dediler oglum 3 gun ince dogdu hic birseyi yok cok sukrettim alllaha allaha birakin en guzeli olur
Ayrıntılı ultrason boyutlu ultrason demek 20-24 haftalar arası bebeğin organlarına damarlarına tüm vücuduna ayrıntılı olarak uzmanlar tarafından bakılıyor