İkili test

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sedapoyraz tarafından oluşturulan İkili test başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,077 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İkili test
Konbuyu başlatan Sedapoyraz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Sedapoyraz

Kayıtlı Üye
rank
İkili testimde yaş riski çıktı. Risk sonucu 640/1 olarak.kafami çok karıştırdı sizdede böyle olan var mı detaylı ultrasona daha girmedim. Kafami çok karıştırdı.

Aleynapost

Kayıtlı Üye
rank
İkili testimde yaş riski çıktı. Risk sonucu 640/1 olarak.kafami çok karıştırdı sizdede böyle olan var mı detaylı ultrasona daha girmedim. Kafami çok karıştırdı.
Sizin ikili test sonucunuz kaç günde çıktı ben yaptırdım o gün oldu ama doktor bana bir ay sonra çıkar dedi normal mi acaba

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Sizin ikili test sonucunuz kaç günde çıktı ben yaptırdım o gün oldu ama doktor bana bir ay sonra çıkar dedi normal mi acaba
Bir ay çok fazla geçen hafta yaptırdım pazartesi günü yaptırdım cuma günü sonucu aldım neden bir ay demiş anlamadım

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum bende anlamadım
Devletteki özelde mi yaptırdın ben devlette yaptırdım internetten baktım sonuclar çıkmışım diye hemen sende bak internet de yada e nabizdan takip et canım cikarsa sonuç gidersin yine belki doktorun risk görmediği için bir ay sonra kontrolde ikisinede bakarim demiş olabilir ense kalinligini ölçerken herhangi bir şey dedimi veya yaşın buyukmu

Aleynapost

Kayıtlı Üye
rank
Devletteki özelde mi yaptırdın ben devlette yaptırdım internetten baktım sonuclar çıkmışım diye hemen sende bak internet de yada e nabizdan takip et canım cikarsa sonuç gidersin yine belki doktorun risk görmediği için bir ay sonra kontrolde ikisinede bakarim demiş olabilir ense kalinligini ölçerken herhangi bir şey dedimi veya yaşın buyukmu
Yok herhangi bişey demedi yaşım büyük değil tabiki

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Yok herhangi bişey demedi yaşım büyük değil tabiki
Ben 27 yaşında yim tramayi yaparken doktor ense kalinligini normal yaşında çok büyük deil ailede dawn sendromu varmı dedi yok dedim o zaman endişelenme risk yoktur dedi cuma sonucu al kontrolde doktora gösterirsin dedi ama ben yinede cuma sonucu alır almaz doktora gösterdim öyle döndüm eve

Sedapoyraz

Kayıtlı Üye
rank
Bir haftaya sonuç çıktı bende kanda normal yaş kısmında risk çıktı yaşım daha 28 anlamadım bende

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bir haftaya sonuç çıktı bende kanda normal yaş kısmında risk çıktı yaşım daha 28 anlamadım bende
İçinizi ferah tutun detaylı ultrason da herşeye bakiyolar bı sıkıntı görürlerse söylerler hepimizin bebiş ler sağlıklı sıhhatli gelsin dünyaya karnınıza düşer düşmez endişeleri yükleniyor yüreklerimize 🥰

Sedapoyraz

Kayıtlı Üye
rank
İçinizi ferah tutun detaylı ultrason da herşeye bakiyolar bı sıkıntı görürlerse söylerler hepimizin bebiş ler sağlıklı sıhhatli gelsin dünyaya karnınıza düşer düşmez endişeleri yükleniyor yüreklerimize 🥰
Evet annelik işte farklı. Detaylıya baya var üçlü test sonucu ondan önce cikicak bakalım Allah'ım güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar