Ö
Özlm
Guest
Doktor İkiz olabilir dedi emin değilim ama iki kese var gibi bu durumu yasayan var mı
Ya vermedi ki Bnde o Oyle deyınce şok oldum soramadımUltrason fotosu bırak cnm bakalım
Birini tam görüyorum diğerinden emın degılım Dedı resımde vermedı peesembe özele gidecegım hayırlısı artıkUltrason fotosu bırak cnm bakalım
Ben de biraksam bana da cinsiyet tahminden bulunurmusunUltrason fotosu bırak cnm bakalım
Birini tam görüyorum diğerinden emın degılım Dedı resımde vermedı peesembe özele gidecegım hayırlısı artıkUltrason fotosu bırak cnm bakalım
Ben de biraksam bana da cinsiyet tahminden bulunurmusun
Öyledir demekki canm hayırlı olsun☺Doktor İkiz olabilir dedi emin değilim ama iki kese var gibi bu durumu yasayan var mı
Ya foto atamiyom anlamiyom nasil oliyor ki deniyom olmiyor cnm yaUltrason fotosu bırak cnm bakalım
Ya foto atamiyom anlamiyom nasil oliyor ki deniyom olmiyorUltrason fotosu bırak cnm bakalım
Ya foto atamiyom anlamiyom nasil oliyor ki deniyom olmiyorUltrason fotosu bırak cnm bakalım