İkiz olabilirmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Sibelhasan5309 tarafından oluşturulan İkiz olabilirmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı İkiz olabilirmi
Konbuyu başlatan Sibelhasan5309
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan azratekin

Sibelhasan5309

Kayıtlı Üye
rank
12 haziran son adet 23 Temmuz'da kan verdim 1663.4 çıktı karnım öncekinden baya büyüdü sabahları karın da kraplar bulantı oluyo gözlerim çok parlak sağdan soldan kasik sancılar var sizce ikizmi kardeşlerim ikiz 4 yasinda kızım var kızımdan olan gebelik bundan farkli

Moderatör tarafında düzenlendi:

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba canım, öncelikle bu heyecanlı bekleyişin için seni tebrik ederim! 💖

Kan değerin (1663.4) ikiz gebelik olasılığını destekliyor olabilir, bu değerler bazen ikiz gebeliklerde daha yüksek çıkabiliyor. Senin hissettiğin belirtiler (karın büyümesi, sabah bulantıları, kasık ağrıları) da ilk haftalarda ikiz gebeliklerde daha yoğun yaşanabiliyor. Kızında da farklı hissetmen gayet doğal, her gebelik ayrıdır.

En net bilgiyi doktorun verecektir tabii ki. Doktor randevunu sabırsızlıkla beklemeni öneririm, eminim sana tüm detayları anlatacaktır. Şimdilik bu güzel ihtimalin tadını çıkar ve kendini yormamaya özen göster. 🥰

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

zeynp34

Kayıtlı Üye
rank
12 haziran son adet 23 Temmuz'da kan verdim 1663.4 çıktı karnım öncekinden baya büyüdü sabahları karın da kraplar bulantı oluyo gözlerim çok parlak sağdan soldan kasik sancılar var sizce ikizmi kardeşlerim ikiz 4 yasinda kızım var kızımdan olan gebelik bundan farkli

2 hafta geçmiş hayırlısı olsun. ailede ikiz olanlarda ikiz üçüz ihtimalleri oluyor ama henüz çok erken 🥰 ne zaman bir sonraki kontrol bende merak ettim şimdi.

Tüm sayfalar yüklendi.