İlişki

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan İlişki başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,654 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlişki
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba çekinerek yazıyorum alt bölgem sürekli kaşınıyo kasindikcada yırtık oluyo ve çok sızlıyo şişiyo eşim de ilişkiye girmek istiyo ama çok aciyo mantar diye doktor fitil verdi kullanıyorum geciyo ilişkiden sonra tekrar basliyo 16 haftalık hamileyim bu hamilelikten mi kaynaklanıyo acaba bilen varmi

Kübraeymenenes

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba çekinerek yazıyorum alt bölgem sürekli kaşınıyo kasindikcada yırtık oluyo ve çok sızlıyo şişiyo eşim de ilişkiye girmek istiyo ama çok aciyo mantar diye doktor fitil verdi kullanıyorum geciyo ilişkiden sonra tekrar basliyo 16 haftalık hamileyim bu hamilelikten mi kaynaklanıyo acaba bilen varmi
Evet canım sık ilişkiye girmek bu durumu arttırıyor malesef gebelikte özellikle

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Cnm mutlaka taharet suyuna biraz elma sirkesi damlatarak tagaretini al inan ne kaşıntı ne birşey bn her ikiskiden sonra mutlaka böyle yapiyrm Allah şükür yeşil akıntım olsa bile kaşıntı yapmıyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Fitil aldığında o anlık sadece kaşıntı gidiyor canım fitil bitene kadar ilişkiden uzak dur ben de enfeksiyon vardı doktorum fitil vermişti ilk başta işe yaramadı ayıptır söylemesi ilişki yüzünden eşimden 1 2 hafta uzak durdum hem fıtıl iyi geldi hemde orası kendi toparliyor siz fitil kullandiktan sonra kaşıntı gidiyor ama ilişki orayı tekrar zedeliyor

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Canım önlemini al doktor bilir mi acaba bebege enfeksiyon geçmiş midir aynısı bende oldu ilk oğlumda 1 hfta yatırmak zorunda kaldık

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba çekinerek yazıyorum alt bölgem sürekli kaşınıyo kasindikcada yırtık oluyo ve çok sızlıyo şişiyo eşim de ilişkiye girmek istiyo ama çok aciyo mantar diye doktor fitil verdi kullanıyorum geciyo ilişkiden sonra tekrar basliyo 16 haftalık hamileyim bu hamilelikten mi kaynaklanıyo acaba h

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Fitil aldığında o anlık sadece kaşıntı gidiyor canım fitil bitene kadar ilişkiden uzak dur ben de enfeksiyon vardı doktorum fitil vermişti ilk başta işe yaramadı ayıptır söylemesi ilişki yüzünden eşimden 1 2 hafta uzak durdum hem fıtıl iyi geldi hemde orası kendi toparliyor siz fitil kullandiktan sonra kaşıntı gidiyor ama ilişki orayı tekrar zedeliyor
Fitil bittikten 3 gün filan bekliyoz ama yine tekrarlıyo bide sanki her seferinde sanki ilk kez yapiyomusuz gibi zorlanıyorum acisindan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm mutlaka taharet suyuna biraz elma sirkesi damlatarak tagaretini al inan ne kaşıntı ne birşey bn her ikiskiden sonra mutlaka böyle yapiyrm Allah şükür yeşil akıntım olsa bile kaşıntı yapmıyor
Bende öyle yapayım o zaman canım

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba cnm eğer hamilelikten önce böyle bi sıkıntı olmuyorsa demek gebelikte olan birşey sizde cook girmeyi verin bi süre sonuçta zaten ondan gebeyken aciz oluyor Bide ilişki dahada zorluyo bence biz 5 ay doğru dürüst girmedik şu an 29 haftaligim ara sıra cook nadir korkuyorum bisey olur diye enfeksiyon erken doğum dr çok sıkıntı olmaz diyo ama genede ben korkuyorum

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Elma sirkesi sür bolca canım peçeteyle falan olabilir, zaten hemen yakar günde 2 3 kere yap biraz ilişkiden uzak dur elma sirkesi kesin geçirir

Tüm sayfalar yüklendi.