İlk hamileliqi olmayan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan İlk hamileliqi olmayan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,207 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlk hamileliqi olmayan anneler
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Cocuqunuzun huyu yapısı kime benziyor. Yada kan qrubu ney 😊 Hem sohbet olsun hem merak ettim. Benim ilk oqlum war 3bucuk yaşında huyunu henüz kawrayamadm daha küçük olduqundan. Kaynanmla aynı ewde kalirken qebe kalıp doqum yapmstim oqlum 6 aylikken ayrı ewe çıkmıştık ondan snrada yılda 15qün 1 haftaliqna qidiyruz. Adam akıllı hiç biseyleri nasip olmadı bi kuru sewqi qosterisi war Ama oqlum babannesine çok düşkün qörmedqi halde we aynı kanı qrubundalar eşim B pozitif ben A pozitif oqlumuz AB pozitif kaynanamda aynı kan qrubndayms eşime dedim saçmalama seda bziim qenimizi taşıyor ona benzeyecek diye biseymi war dedi 🤭 Allah war kadını pek sewmem yaşanmışlıklardan snra. Sewmediqm ot burnumn dibinde bitms qibi bisey oldu 🤪😑 sizce bu deyimn haklılık payı warmi 🤙

Son düzenleme:

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Cocuqunuzun huyu yapısı kime benziyor. Yada kan qrubu ney 😊 Hem sohbet olsun hem merak ettim. Benim ilk oqlum war 3bucuk yaşında huyunu henüz kawrayamadm daha küçük olduqundan. Kaynanmla aynı ewde kalirken qebe kalıp doqum yapmstim oqlum 6 aylikken ayrı ewe çıkmıştık ondan snrada yılda 15qün 1 haftaliqna qidiyruz. Ama oqlum babannesine çok düşkün qörmedqi halde we aynı kanı qrubundalar eşim B pozitif ben A pozitif oqlumuz AB pozitif kaynanamda aynı kan qrubndayms eşime dedim saçmalama seda bziim qenimizi taşıyor ona benzeyecek diye biseymi war dedi 🤭 Allah war kadını pek sewmem yaşanmışlıklardan snra. Sewmediqm ot burnumn dibinde bitms qibi bisey oldu 🤪😑 sizce bu deyimn haklılık payı warmi 🤙
Benimki aynı babam gibi çok sinirli

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cocuqunuzun huyu yapısı kime benziyor. Yada kan qrubu ney 😊 Hem sohbet olsun hem merak ettim. Benim ilk oqlum war 3bucuk yaşında huyunu henüz kawrayamadm daha küçük olduqundan. Kaynanmla aynı ewde kalirken qebe kalıp doqum yapmstim oqlum 6 aylikken ayrı ewe çıkmıştık ondan snrada yılda 15qün 1 haftaliqna qidiyruz. Adam akıllı hiç biseyleri nasip olmadı bi kuru sewqi qosterisi war Ama oqlum babannesine çok düşkün qörmedqi halde we aynı kanı qrubundalar eşim B pozitif ben A pozitif oqlumuz AB pozitif kaynanamda aynı kan qrubndayms eşime dedim saçmalama seda bziim qenimizi taşıyor ona benzeyecek diye biseymi war dedi 🤭 Allah war kadını pek sewmem yaşanmışlıklardan snra. Sewmediqm ot burnumn dibinde bitms qibi bisey oldu 🤪😑 sizce bu deyimn haklılık payı warmi 🤙
Benim de 3 çocuk var nasip se 4 uncu geliyo benim çocukların üçü de koca tarafına çekmiş koca tarafı çok kavgacı her boka burnunu sokan herşeye karışan bir ailesi var eşimin benim çocuk lar da aynı onlar gibi zamanında ne kadar dertlenip de olmaz olasicalar dediysem cocuklarimin 3 u de o tarafa cekmis insallah bu 4 uncu bizim tarafa çeker de sessiz sedasiz bir çocuk olur diyecem ama 3 dene öğretmeni varken benim çocuk akıllı uslu olur mu 😂

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Benim de 3 çocuk var nasip se 4 uncu geliyo benim çocukların üçü de koca tarafına çekmiş koca tarafı çok kavgacı her boka burnunu sokan herşeye karışan bir ailesi var eşimin benim çocuk lar da aynı onlar gibi zamanında ne kadar dertlenip de olmaz olasicalar dediysem cocuklarimin 3 u de o tarafa cekmis insallah bu 4 uncu bizim tarafa çeker de sessiz sedasiz bir çocuk olur diyecem ama 3 dene öğretmeni varken benim çocuk akıllı uslu olur mu 😂
Valla annem diyor kimseden gıcık alma sinir olma ona benzer vebişin😂😂😂😂

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla annem diyor kimseden gıcık alma sinir olma ona benzer vebişin😂😂😂😂
Aynen valla benim ilk cocuk da gorumcem bana çok çektirdi evimiz dipdibeydi tuvalete girmeye bile beni cagirirdi ben gebeydim o zaman ise yeni doğum yapmıştı ne kadar ginadiysam ilk cocuk aynı onun oğluna benziyo hem tip olarak hem huy olarak malesef ki diğer iki cocuk da o tarafın huylarini aldı ümidim bu 4 uncu de ama zor yani

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Aynen valla benim ilk cocuk da gorumcem bana çok çektirdi evimiz dipdibeydi tuvalete girmeye bile beni cagirirdi ben gebeydim o zaman ise yeni doğum yapmıştı ne kadar ginadiysam ilk cocuk aynı onun oğluna benziyo hem tip olarak hem huy olarak malesef ki diğer iki cocuk da o tarafın huylarini aldı ümidim bu 4 uncu de ama zor yani
Bende çok gidip gelmem korkudan

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Demi 😂😂😂

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Uzaktaysan qoz qörup kulak duymuyorsa cekeceqinii sanmam. İnsaAllah cekmezde düşününce hepsi bi ewde toplanms başını yiyecekler qibi hissyat werir umarım son bebis cekmez 💝😌🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen 4 yıldır konuşmam umrum degil ama oglum aynı o
Ozman bu denilen söz çok doqru tüh 🤦‍♀️ arkadasn 3 cocuqu cekms insaAllah karnimizdakiler olmaz öyle 😩

Tüm sayfalar yüklendi.