hep öyle oluyor zaten sasrmadim eşinizin deyimineGeçen gün eşim diyoki bide bana benzediğini söylüyorsunuz beni ağlarken gördün mü sen hiç diyor. İyi bişey olunca benn kötğ bişey olunca sen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ta doqustan çocuk tarafını zaten secmismisAmin canım inşallah çünkü oğlumu doğduğundan bu yana anneannesi ne benzeten oldu tıpkı baba diyen oldu teyzesi dayısı diyen oldu bir Allahın kulu anne demedi
Öyle demeseydin iyiydi ben diyrum smdi kızm cekmez diye Yel qibi qelsin yel qibi qitsin, benim kaynanada kendi kendine qelin qüwey oluyor caqrmadim aqz eqmedim sadece eşimle birlikte hiç qelip qitmiyosnz dems bulunduk. Gezmeye diye qelecek insaAllah doqumuma denk qelmz snradan baş kakıçı ediyoValla yakinda olsa da olmasa da cekiyo maya işte ne kadar çekmesin desek de illa o tarafa düşkün oluyorlar bende onların huyunu alıyorlar 1 saatlik yol var aramızda ama sık görüşüyoruz doğuma 9 gün kaldı haftasonuna kadar dogurmazisem kaynana gelecek bana bakmaya yanimda kalmaya babayı yedim yani her yeri karistirdigina mi deliririm bana laf sokmasına mi bilmiyorum valla
Allahm size baqslasin insaAllah her iki tarafın huyunu kapms oluyrBenim iki kızım var resimde de görünüyorlar tabi şimdi biraz daha büyüdüler şimdi ikiside inatçı eşimin anne tarafı inatçı diye biliniyorlar kıskançlık desene o konuda zaten benim elime su döken olmaz zaten işte öyle ama ağladığım zaman büyük kızım çok yufka yürekli olup bana sarılır
Son düzenleme: