İlk hamileliqi olmayan anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan İlk hamileliqi olmayan anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,207 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İlk hamileliqi olmayan anneler
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Geçen gün eşim diyoki bide bana benzediğini söylüyorsunuz beni ağlarken gördün mü sen hiç diyor. İyi bişey olunca benn kötğ bişey olunca sen 😂😂
🤣🤣 hep öyle oluyor zaten sasrmadim eşinizin deyimine 😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım inşallah çünkü oğlumu doğduğundan bu yana anneannesi ne benzeten oldu tıpkı baba diyen oldu teyzesi dayısı diyen oldu bir Allahın kulu anne demedi 😅😅😅
Ta doqustan çocuk tarafını zaten secmismis 🤭😅

Valla yakinda olsa da olmasa da cekiyo maya işte 😂😂 ne kadar çekmesin desek de illa o tarafa düşkün oluyorlar bende onların huyunu alıyorlar 1 saatlik yol var aramızda ama sık görüşüyoruz doğuma 9 gün kaldı haftasonuna kadar dogurmazisem kaynana gelecek bana bakmaya yanimda kalmaya babayı yedim yani her yeri karistirdigina mi deliririm bana laf sokmasına mi bilmiyorum valla
Öyle demeseydin iyiydi ben diyrum smdi kızm cekmez diye 🙄😃Yel qibi qelsin yel qibi qitsin, benim kaynanada kendi kendine qelin qüwey oluyor caqrmadim aqz eqmedim sadece eşimle birlikte hiç qelip qitmiyosnz dems bulunduk. Gezmeye diye qelecek insaAllah doqumuma denk qelmz snradan baş kakıçı ediyo

Benim iki kızım var resimde de görünüyorlar tabi şimdi biraz daha büyüdüler şimdi ikiside inatçı eşimin anne tarafı inatçı diye biliniyorlar kıskançlık desene o konuda zaten benim elime su döken olmaz zaten işte öyle ama ağladığım zaman büyük kızım çok yufka yürekli olup bana sarılır
Allahm size baqslasin insaAllah her iki tarafın huyunu kapms oluyr 😄🤭

Son düzenleme:

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank

Öyle demeseydin iyiydi ben diyrum smdi kızm cekmez diye 🙄😃Yel qibi qelsin yel qibi qitsin, benim kaynanada kendi kendine qelin qüwey oluyor caqrmadim aqz eqmedim sadece eşimle birlikte hiç qelip qitmiyosnz dems bulunduk. Gezmeye diye qelecek insaAllah doqumuma denk qelmz snradan baş kakıçı ediyo

Aynen canım

Toprak Su

Kayıtlı Üye
rank
Cocuqunuzun huyu yapısı kime benziyor. Yada kan qrubu ney 😊 Hem sohbet olsun hem merak ettim. Benim ilk oqlum war 3bucuk yaşında huyunu henüz kawrayamadm daha küçük olduqundan. Kaynanmla aynı ewde kalirken qebe kalıp doqum yapmstim oqlum 6 aylikken ayrı ewe çıkmıştık ondan snrada yılda 15qün 1 haftaliqna qidiyruz. Adam akıllı hiç biseyleri nasip olmadı bi kuru sewqi qosterisi war Ama oqlum babannesine çok düşkün qörmedqi halde we aynı kanı qrubundalar eşim B pozitif ben A pozitif oqlumuz AB pozitif kaynanamda aynı kan qrubndayms eşime dedim saçmalama seda bziim qenimizi taşıyor ona benzeyecek diye biseymi war dedi 🤭 Allah war kadını pek sewmem yaşanmışlıklardan snra. Sewmediqm ot burnumn dibinde bitms qibi bisey oldu 🤪😑 sizce bu deyimn haklılık payı warmi 🤙
Canım benim de oglum 4 yaşında ortaya karısık çözemedik daha 😂eşim 0 pozitif ben A pozitif oglum a negatif babanneden almış negatifi 😆

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank

Bunlar hep böyle ya 😂

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum benle aynı kan grubu 0 eşim B + oğlanın çoğu huyu ababasına benziyor ama benden aldığı huylarda var mesela babası iğneden korkar. Ben 3 hemşire kuzenime kadavralık yapmışlığım var 😂😂 oğlan aynı bana benziyor hemşire çatır çutur iğne sokuyor bizimkş banamısın demiyor
Ay ne Güzel ama ya bizimkinin 4 yaş aşısı var ne halt edecem diye düşünüyorum yıkıyor ortalığı görmen lazım sanki kesiyorlar diri diri tövbe yarabbim 😂

Tüm sayfalar yüklendi.