Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım canım ısrar etme o zaman ilerleyen zamanlarda tekrar dene bal verdin mi hiç çay kaşığı ucuyla ver alerji durumu olmazsa süte katabilirsin öyle denersin birde
Slm güzel anne adaylarım oğluma inek sütü iciremiyorum ne yapdıysam içmedi içine azcik şeker attım cici bebe koydum pekmezle verdim ama iciremiyorum artık mama vermek istemiyorum mama üç gün dayanmiyo arada gündüzde istiyo çünkü gecede iki kere kalkiyo acaba diyorum pastörize sütü icermi bı denesem zararı olurmu yoğurdu çok güzel yiyo ama süte alışamadı
Yalnız ben benimkine daha kendi yemesine alisdiramadik eline aliyo ama bazen ağzına goturmuyo bide benim eşim çok pimpirikli boğazında kalır diye korkuyo kızıyorum ama asacaz bunuda inşallah kaynana herşeye karisdigi için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Haha eşim bı kac kere çay verdi çaya deli versem herhalde biberonla içer şimdiki bebekler gercekden bı alem zamane çocukları bacım
Yalnız ben benimkine daha kendi yemesine alisdiramadik eline aliyo ama bazen ağzına goturmuyo bide benim eşim çok pimpirikli boğazında kalır diye korkuyo kızıyorum ama asacaz bunuda inşallah kaynana herşeye karisdigi için