İnsan güvenemiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hamişimm tarafından oluşturulan İnsan güvenemiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,607 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı İnsan güvenemiyor
Konbuyu başlatan Hamişimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar kapıya iki tane kadın geldi. Dilenci sandım başta sonra bebek kıyafetleri istediler. Bende 6 aylık gebeyim. Kıyamadım verdim bi kaç zıbın takım gecelik felan ama sonra bi tereddüt ettim Acaba evi felan mı yokladılar tektim bi de. ne biliyim kimseye güven olmuyo.

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Kapının kilidine vs dikkat et tabi her şey olabilir
İçim rahat değil hiç daha önce de bi iki kişi gelmişti. Bina da çocuklar var kapı hiç kapalı kalmıyo ki yol geçen hanına döndü burası. Korkuyorum bende 😕

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya kızlar kapıya iki tane kadın geldi. Dilenci sandım başta sonra bebek kıyafetleri istediler. Bende 6 aylık gebeyim. Kıyamadım verdim bi kaç zıbın takım gecelik felan ama sonra bi tereddüt ettim Acaba evi felan mı yokladılar tektim bi de. ne biliyim kimseye güven olmuyo.
Valla bu devirde her sey gelebiliyo insanin basina bu sekilde evi soyanlar cok var bide hamilesin kapina pencerene dikkat. Allah korusun

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben bakmadan açmıyorum kapıyı öyle şeyler duyuyorum ki korkuyorum valla

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kapının üstünde demiri kapıya geçirip öyle aç bence belirli bir aralık kalıyor zaten kapıda o daha güvenli olur ve bir daha gelip gelmediklerine dikakt et derim canım

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Baktım aslında ikiside kadındı. Komşu felan sandım binadakileride tanımıyorum. Keşke açmasaydım dedim. Bu seferde ya kapıyı zorlasalardı diye kuruldum. İyice paranoyak olduk ya kime güvenicez 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kapının üstünde demiri kapıya geçirip öyle aç bence belirli bir aralık kalıyor zaten kapıda o daha güvenli olur ve bir daha gelip gelmediklerine dikakt et derim canım
Haklısın. Zaten artık çalışmıyorum. Gözüm hep kapıda olucak ama artık kimseye açmam heralde. Yetti bana 🙄

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Baktım aslında ikiside kadındı. Komşu felan sandım binadakileride tanımıyorum. Keşke açmasaydım dedim. Bu seferde ya kapıyı zorlasalardı diye kuruldum. İyice paranoyak olduk ya kime güvenicez 🤦🏻‍♀️

Haklısın. Zaten artık çalışmıyorum. Gözüm hep kapıda olucak ama artık kimseye açmam heralde. Yetti bana 🙄
Açma kuzum bence de ne olacağı belli olmaz bu devirde insan babasına güvenemiyor valla sen yine de tedbirli ol

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Açma kapıyı Allah aşkına haberleri izliyoruz,kuzu hayır yapmak istiyorsan mahallende sokak köpekleri varsa 1tavuk al haşlama yap bayat ekmek doğra köy onların önüne daha sevap kimseye iyilik yapılmaz bu devirde Allah göstermesin ya sana bı zarar verseler sakın kardeşim

Hamişimm

Kayıtlı Üye
rank
Açma kapıyı Allah aşkına haberleri izliyoruz,kuzu hayır yapmak istiyorsan mahallende sokak köpekleri varsa 1tavuk al haşlama yap bayat ekmek doğra köy onların önüne daha sevap kimseye iyilik yapılmaz bu devirde Allah göstermesin ya sana bı zarar verseler sakın kardeşim
Haklısın valla. O kadar tereddüte kaldım korktum ki bi daha istesemde açamam zaten 🤷🏻‍♀️

Açma kuzum bence de ne olacağı belli olmaz bu devirde insan babasına güvenemiyor valla sen yine de tedbirli ol
Bi daha yok tövbe. 🙏🏻 İnsan iyilik yapmaya bile korkuyor bu devirde

Valla bu devirde her sey gelebiliyo insanin basina bu sekilde evi soyanlar cok var bide hamilesin kapina pencerene dikkat. Allah korusun
O korkuyla her yeri kitledim valla içerden. Merkez bankasından daha korunaklı şu an 😂

Bende açmam daha yok valla hala diken üstündeyim 😕

Tüm sayfalar yüklendi.