Diyorsun yanında alıyorum telefonunu eger dişarda siliyorsa o zaman sor gülüm o ayrı
Canim bak, icine suphe ve rahatsizlik koyma basit birseyden oturu bu sadece esinle senin bagini kotu yonde etkiler, baskada hicbir faydasi olmaz. En guzeli ne biliyor musun, anlik icinden gelen sesi dinle " yapar mi bana bunu diye sor"? Supheli, yapiskan ve sinsi kadin veya adam olsun kendini belli eder zaten, biz goremeyiz bazen, sevgimiz ve saygimizdan, yakistiramadigimizdan dolayi. Yapacak insan, inan bana, her turlu yapar, ruhun bile duymaz, ha ilahi adalet calisir mi, evet calisir ve er veya gec ortaya cikar. Ama yuregine supheyi birlere koydun mu, yer bitirir seni. Sen kadinsin, annesin, bundan buyuk guc olabilir mi? Simdi seni tanimasamda, iyi olmani isteyen biri gibi dusun beni, sakinles, esini ne kdr sevdigini hatirla ve kendini rahat birak. Tatli meleklerimiz geliyor hayirlisiyla, dilerim ki saglicakla kucagimiza aliriz ve yepyeni heyecanlara kapilar acariz. Rahat ol canim, hersey daha guzel olacak, inan bana!
O zaman sor cnm zaten hesap sormaya sormaya şımarmış lar