insan neden mesajlari siler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan insan neden mesajlari siler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,560 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı insan neden mesajlari siler
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bla bla bla

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin telefonunu karıştırmam gerçi merak bile etmem elime bile almam. Ben böyle olduğum için o çekinir otomatik olarak o dikkat eder eğer tam tersi davransaydım farklı olurdu. Mesela geçen gün bi kadın buna mesaj atmış yanlış bumara muhabbeti sonra konuşmaya çalışmış buda kadına hanfendi evli barklı adamım mesaj atmayın etik değil demiş geldi bana anlatıyor çünkü sormam önemsemem.
ben karıştiririm vallahi eşim.benim telefonumu eline bile almaz ama ben alirim kariştiririm napim canm bende böyle bir insanim 😉😊

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Diyorsun yanında alıyorum telefonunu eger dişarda siliyorsa o zaman sor gülüm o ayrı
Canim bak, icine suphe ve rahatsizlik koyma basit birseyden oturu bu sadece esinle senin bagini kotu yonde etkiler, baskada hicbir faydasi olmaz. En guzeli ne biliyor musun, anlik icinden gelen sesi dinle " yapar mi bana bunu diye sor"? Supheli, yapiskan ve sinsi kadin veya adam olsun kendini belli eder zaten, biz goremeyiz bazen, sevgimiz ve saygimizdan, yakistiramadigimizdan dolayi. Yapacak insan, inan bana, her turlu yapar, ruhun bile duymaz, ha ilahi adalet calisir mi, evet calisir ve er veya gec ortaya cikar. Ama yuregine supheyi birlere koydun mu, yer bitirir seni. Sen kadinsin, annesin, bundan buyuk guc olabilir mi? Simdi seni tanimasamda, iyi olmani isteyen biri gibi dusun beni, sakinles, esini ne kdr sevdigini hatirla ve kendini rahat birak. Tatli meleklerimiz geliyor hayirlisiyla, dilerim ki saglicakla kucagimiza aliriz ve yepyeni heyecanlara kapilar acariz. Rahat ol canim, hersey daha guzel olacak, inan bana! ❤️

O zaman sor cnm zaten hesap sormaya sormaya şımarmış lar

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
ben karıştiririm vallahi eşim.benim telefonumu eline bile almaz ama ben alirim kariştiririm napim canm bende böyle bir insanim 😉😊
Tabi canım her insanın farklı huyları var bazen değiştiremiyor insan huylarınu vazgeçemiyor eşin bu durumdan rahatsız değilse bir sıkıntı olmaz. Benim arkadaş kocasının telefonunu karıştırdı böyle kocası ters algıladı gğven sorunu var bana dedi olay iyice büyüdü araya girdik mecburen toparladk

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bende bakarım yanında, yanında yokken eşim bisey demez. Eşimde benim telimi alıp bu kızda napiyo bi bakiyim hiç demez. Yanliz deqilsin çoqumuzda ayniyizdr eminim. Özqürlükmus özel hayatmiş zart zurt onlar ewlilikte özel hayatmi olurmuş. Modern profsorlerin dediklerine hiç kulak asmiyorum. 😃

Tüm sayfalar yüklendi.