İri bebek

• Konbuyu başlatan Sezaryen tarihi
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sezaryen tarihi tarafından oluşturulan İri bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 798 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İri bebek
Konbuyu başlatan Sezaryen tarihi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi
S

Sezaryen tarihi

Guest
Merhabalar bugun 34. Haftayı bitirdik Dr kontrolünde 36 haftalık olarak göründü son 2 kontroldür 2 hafta ileride gittiğini söyledi 11 şubat a sezaryen günü aldım 3. Sezeryanım olucak bu durumda olup da 38. Haftayı beklemeden doğum yapan sezaryen i öne alınan oldu mu acaba ben kilo almadığım için Dr tamamen hormonal birşey dedi kilo almasını yavaşlatsmıyoruz dedi

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Merhabalar bugun 34. Haftayı bitirdik Dr kontrolünde 36 haftalık olarak göründü son 2 kontroldür 2 hafta ileride gittiğini söyledi 11 şubat a sezaryen günü aldım 3. Sezeryanım olucak bu durumda olup da 38. Haftayı beklemeden doğum yapan sezaryen i öne alınan oldu mu acaba ben kilo almadığım için Dr tamamen hormonal birşey dedi kilo almasını yavaşlatsmıyoruz dedi
Nasıl oldunuz canim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yerim onu kilo almasını yavaşlatmasin lar rabbim onu özel yaratmış hayırlısı olsun inşallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.