Sizce Onuralp mi? Poyraz mi?
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,927 4 Mayıs 2024 #2 Nurhanım' Alıntı: Sizce Onuralp mi? Poyraz mi? Genişletmek için tıkla ... Poyraz
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 4 Mayıs 2024 #3 Nurhanım' Alıntı: Sizce Onuralp mi? Poyraz mi? Genişletmek için tıkla ... Poyraz bence canım Ankete çevirdim postunu
Nurhanım' Alıntı: Sizce Onuralp mi? Poyraz mi? Genişletmek için tıkla ... Poyraz bence canım Ankete çevirdim postunu
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2,909 4 Mayıs 2024 #4 Nurhanım' Alıntı: Sizce Onuralp mi? Poyraz mi? Genişletmek için tıkla ... Ben isimlerin karakteri etkileyeceğine inanıyorum Poyraz Rüzgar gibi isimliler çok yaramaz oluyor kırıp geçiriyor
Nurhanım' Alıntı: Sizce Onuralp mi? Poyraz mi? Genişletmek için tıkla ... Ben isimlerin karakteri etkileyeceğine inanıyorum Poyraz Rüzgar gibi isimliler çok yaramaz oluyor kırıp geçiriyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,403 Konum Kırklareli 4 Mayıs 2024 #5 Hazall' Alıntı: Ben isimlerin karakteri etkileyeceğine inanıyorum Poyraz Rüzgar gibi isimliler çok yaramaz oluyor kırıp geçiriyor Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum amcamın oğlu poyraz mesela çocuk canavar gibi hem çok akıllı hem çok yaramaz .
Hazall' Alıntı: Ben isimlerin karakteri etkileyeceğine inanıyorum Poyraz Rüzgar gibi isimliler çok yaramaz oluyor kırıp geçiriyor Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum amcamın oğlu poyraz mesela çocuk canavar gibi hem çok akıllı hem çok yaramaz .
I iki kız annesi💕🌺 Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 1,348 4 Mayıs 2024 #6 Nurhanım' Alıntı: Sizce Onuralp mi? Poyraz mi? Genişletmek için tıkla ... Onuralp farklı bence
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 4 Mayıs 2024 #7 Nurhanım' Alıntı: Sizce Onuralp mi? Poyraz mi? Genişletmek için tıkla ... Onur Alp daha güzel
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2,909 4 Mayıs 2024 #8 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Katılıyorum amcamın oğlu poyraz mesela çocuk canavar gibi hem çok akıllı hem çok yaramaz . Genişletmek için tıkla ... Adlarının hakkını veriyorlar
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Katılıyorum amcamın oğlu poyraz mesela çocuk canavar gibi hem çok akıllı hem çok yaramaz . Genişletmek için tıkla ... Adlarının hakkını veriyorlar
N Nurhanım Guest 5 Mayıs 2024 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: Poyraz bence canım Ankete çevirdim postunu Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim elinize sağlık ben pek anlamıyorum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Poyraz bence canım Ankete çevirdim postunu Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim elinize sağlık ben pek anlamıyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 5 Mayıs 2024 #10 Nurhanım' Alıntı: Teşekkür ederim elinize sağlık ben pek anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum ne demek
Nurhanım' Alıntı: Teşekkür ederim elinize sağlık ben pek anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum ne demek