Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben hamileyken -sakin saf gibi çocuk istemem i ne öyle bitki gibi çocuk dediğin biraz hareketli olacak diyordum doğunca bide baktık bildiğin Tazmanya canavarı 2 saniyede ortalığı karıştırıyor. Yani dua ederken yada birşey istersen detay vermek gerekiyor aklında bulunsun
Ben hamileyken -sakin saf gibi çocuk istemem i ne öyle bitki gibi çocuk dediğin biraz hareketli olacak diyordum doğunca bide baktık bildiğin Tazmanya canavarı 2 saniyede ortalığı karıştırıyor. Yani dua ederken yada birşey istersen detay vermek gerekiyor aklında bulunsun
Ömür adini bende çok istiyorum ama onun için birtane daha bebiş lazım ve almıyor.
Adı gibi uzun ömürlü olsun. Aden de güzel cennet ismi telaffuzu da çok hoş
Bende oğlum olduğun da başka istemem bitane yeter diyordum, sonra düşündüm dedim yanlız kalmasın bi arkadaşı sırdaşı olsun o düşünceyle karar verdim ama inşallah iyi düşünmüşümdür bakalım hayırlısı artık Allah hepsine uzun ömürler versin