Sorum var İsim önerisi haydin bakalım 🤣🤣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan İsim önerisi haydin bakalım 🤣🤣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,265 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İsim önerisi haydin bakalım 🤣🤣
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
İkisi de çok güzel uymuslar da birbirlerine 🤌🏼🌸🌸
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İkisi de çok güzel uymuslar da birbirlerine 🤌🏼🌸🌸

🤭🤭 Ortalığı yakar mı bilemem ama teyzesi çok yaramaz olacak o kesin
Ben hamileyken -sakin saf gibi çocuk istemem i ne öyle bitki gibi çocuk dediğin biraz hareketli olacak diyordum 😃 doğunca bide baktık bildiğin Tazmanya canavarı 😃 2 saniyede ortalığı karıştırıyor. Yani dua ederken yada birşey istersen detay vermek gerekiyor aklında bulunsun 😍😆😃

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamileyken -sakin saf gibi çocuk istemem i ne öyle bitki gibi çocuk dediğin biraz hareketli olacak diyordum 😃 doğunca bide baktık bildiğin Tazmanya canavarı 😃 2 saniyede ortalığı karıştırıyor. Yani dua ederken yada birşey istersen detay vermek gerekiyor aklında bulunsun 😍😆😃
🤣🤣🤣🤣

Ömür adini bende çok istiyorum 💕ama onun için birtane daha bebiş lazım ve 👁️👁️ almıyor.
Adı gibi uzun ömürlü olsun. Aden de güzel cennet ismi telaffuzu da çok hoş 💕
Zamanla olur belki canım bitane daha 🥰 oğlumun adı Bulut Aras bu da inşallah Ömür Aden🥰 çok teşekkür ederim sayeniz de isme daha çok bağlandım 🙈☺️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bak o benim aklımdan çıkmış 😂😂 bileydim dualarım direk kabul olacak daha makul şey şeyler isteedim 😂😂

🤣🤣🤣🤣

Zamanla olur belki canım bitane daha 🥰 oğlumun adı Bulut Aras bu da inşallah Ömür Aden🥰 çok teşekkür ederim sayeniz de isme daha çok bağlandım 🙈☺️
Ne yalan söyliyim bir kız istiyorum ama gözüm almıyor. Yapmam yani yok anam

Bak o benim aklımdan çıkmış 😂😂 bileydim dualarım direk kabul olacak daha makul şey şeyler isteedim 😂😂
NE istersen iste detaylı işte uzuunnn uzuuunnn anlat 😍😃

Son düzenleme:

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ne yalan söyliyim bir kız istiyorum ama gözüm almıyor. Yapmam yani yok anam
🤣 Bende oğlum olduğun da başka istemem bitane yeter diyordum, sonra düşündüm dedim yanlız kalmasın bi arkadaşı sırdaşı olsun o düşünceyle karar verdim ama inşallah iyi düşünmüşümdür bakalım hayırlısı artık 🤗 Allah hepsine uzun ömürler versin 🌺🤲

Tüm sayfalar yüklendi.