Isim sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Isim sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,210 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Isim sorunu
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar daha erken ama öyle kuranda gecen erkek isimlerine bakiyoz fikir olsun diye ben tanıdığım kimsenin ismini istemiyorum ben enes koymak istiyorum esim babasının adını ikimizin cikti enes mustafa ben koyarsam babamda neden benim adımı koymadın der kişiyi kırmak istemiyorum sadece enes olsun diyorum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Doğrudur canım erkekler isteyebiliyor ilk oğlumun ismi kayınbabamın ismi çok istiyordu bende çok severim kayınbabamı koydum ama diğer çocuklara karışmam onların isim hakkı bende demiştim şimdi ikinciyi bekliyoruz cinsiyeti belli olsun ben bulup koyacağım çoğu tanıdığımda öyle yapmıştı ilk çocuğa erkeğin babasının ismini vermişlerdi ikinciye mesela erkek olursa annenin babasının ismi ortak bir noktada buluşursunuz ya kimsenin gönlü kalmadan 😊❣️🤲

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Doğrudur canım erkekler isteyebiliyor ilk oğlumun ismi kayınbabamın ismi çok istiyordu bende çok severim kayınbabamı koydum ama diğer çocuklara karışmam onların isim hakkı bende demiştim şimdi ikinciyi bekliyoruz cinsiyeti belli olsun ben bulup koyacağım çoğu tanıdığımda öyle yapmıştı ilk çocuğa erkeğin babasının ismini vermişlerdi ikinciye mesela erkek olursa annenin babasının ismi ortak bir noktada buluşursunuz ya kimsenin gönlü kalmadan 😊❣️🤲
Canim kayin babama mi tanımıyorum esim küçükken vefat etmiş kızımın ismini esim koydu simdi sıra bende ne babamın adını ne de kayin babamı koymak istiyorum ama arada kaldim bizim ailede saysan 70 tane mustafa var ee bunlarda da o kadar çıkar

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canim kayin babama mi tanımıyorum esim küçükken vefat etmiş kızımın ismini esim koydu simdi sıra bende ne babamın adını ne de kayin babamı koymak istiyorum ama arada kaldim bizim ailede saysan 70 tane mustafa var ee bunlarda da o kadar çıkar
O zaman haklısın tabi canım eşin isim konusunu sana bırakmalı

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar daha erken ama öyle kuranda gecen erkek isimlerine bakiyoz fikir olsun diye ben tanıdığım kimsenin ismini istemiyorum ben enes koymak istiyorum esim babasının adını ikimizin cikti enes mustafa ben koyarsam babamda neden benim adımı koymadın der kişiyi kırmak istemiyorum sadece enes olsun diyorum
Canım bende sevmiyorum birilerinin adını koymayı kayınpeder vs gibi. Uzaktan akrabada düşündüğüm isim olsa onu bile koymam. Eşini ikna etmeye çalış bence iki isim sadece işkence oluyor çocuklara tek isim en iyisi

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende sevmiyorum birilerinin adını koymayı kayınpeder vs gibi. Uzaktan akrabada düşündüğüm isim olsa onu bile koymam. Eşini ikna etmeye çalış bence iki isim sadece işkence oluyor çocuklara tek isim en iyisi
Aynen canim bu hak bana ait cunku kızımı ona birakmistim

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla kızlar bu isim konusunda her kafadan bir ses cikiyo sizde de öyle mi bilmem ama ilk cocgumda kayinbabam koydu kizimin adını ikinci kiz oldu onu da eşim koydu 3 üncü oğlan oldu ismi belli değildi o zamanlar rüyamda gördüm omerhalis demir i o şekilde ömer halis oldu simdi 4 uncuye hamileyim bu da erkek nasipse kaynanam başladı mehmet akif koyacam ben diye bende kayinbabamin adını koycam dedim nurettin alp olacak RABBIM adlarıyla yasatsin insallah sagsaglim kucagimiza almayı nasip eylesin ama bu isim konusunda bence karismalari doğru değil anne baba ne isterse onu koysun bence sonuçta bakacak olan onlar değil bizleriz dimi

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Bide öyleyse tabiki karışmaması lazım canım birinin adını o koymuş zaten bu senin hakkın bence hiç alttan alıp tamam iki isim olsun falan deme kızda ben sana karışmadım bunda da ben ne istersem o de geç
Aklımda bi isim var onun aklında da varmis ayni isim ama birdaha koyacam diyor bende hayır diyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar