Isim sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Isim sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,210 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Isim sorunu
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Suyu az içiyor olabilirsin, tansiyonun çıkmış olabilir, sıcaklardan olabilir. Ilık bi duş al dinlen biraz canım. Geçmezse bi parol atarsın
Su çok içiyorum tansiyon düşmesi var hamilelikte geçen 9 altındaydı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Parol zararlı degilmiş cnm çok korkuyorum hiç yemiyorum ölüyorum agrı dan

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank

Parol zararlı degilmiş cnm çok korkuyorum hiç yemiyorum ölüyorum agrı dan
Geçmiş olsun canım dikkat et tuzlu bişeyler ye sürekli o zaman, ayran yap iç. Yok canm gebelikte kullanılabilecek en zararsız ilaç parol sıkıntı olmaz içebilirsin

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Imm iyi bari o zaman canım onları giydirirsin işte kalanları. Hastane çıkışını ben battaniyesiyle falan takım olarak giydirmeyi sevdiğim için ikisinde de çok almıştım. Komple set oluyor ya bide onlar ağız mendili iç zıbınları vs daha basit geldi herhalde ondan öyle almak. İstersen 1 2 tane daha al. Bide 8 aya kadar nasıl göremedi drlar hayret 🙄
Biraz sürprizl oldu canim kizim alışveriş yaptıktan sonra öğrendik kiz oldugunu hayirlisi olsun ben yeni hastane seti var herşeyi var arkasında işlemeli isim yazıyor ondan yaptıracam

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canim 6 yıl anne olmuştum valla neler gerekli unuttum aklima geleni yaz

Canim valla 6 yıl once anne olmuştum oda acemilige denk geldi diyelim neler gerekli unuttum suan aklima geleni yazıyorum
Canım alışverişe çıktığın da gördükçe aklına gelir zaten aşağı yukarı belli alınacaklar. Benim de küçük 4 buçuk yaşında bende unutmuşum valla çoğu şeyi. Geçen nstye bağladılar onu bile nasıl bağladıklarını unutmuşum sen hesap et 😂

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Canım alışverişe çıktığın da gördükçe aklına gelir zaten aşağı yukarı belli alınacaklar. Benim de küçük 4 buçuk yaşında bende unutmuşum valla çoğu şeyi. Geçen nstye bağladılar onu bile nasıl bağladıklarını unutmuşum sen hesap et 😂
Bende unutmuşum bide bende panik atak var heyecanlanınca unutuyorum herşeye😂😂😂

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Canım oluyor insanda ya zaman geçtikçe zaten kalmıyor aklında bişey ☺️ Hadi ya doğumda sıkıntı olmuyor mu canım panik atak olması 🙄
Yok sezeryan diye ben anlamıyorum genel anestezi

Ben dün baş arısından ölüyordum kafamın arkası duş aldım karanlık odada kaldım parol yedim fayda olmadı çocuga zarar veririm baş agrısı böyle

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Yok sezeryan diye ben anlamıyorum genel anestezi

Ben dün baş arısından ölüyordum kafamın arkası duş aldım karanlık odada kaldım parol yedim fayda olmadı çocuga zarar veririm baş agrısı böyle
İyi bari o zaman canım yoksa doğumda da zorlardı seni baya. Baş ağrısı bebeğe zarar vermez sıcaklardan veya tansiyondan olabilir dikkat et

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar