Isim sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Isim sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,210 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Isim sorunu
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

İnci GÖKTUĞ

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar daha erken ama öyle kuranda gecen erkek isimlerine bakiyoz fikir olsun diye ben tanıdığım kimsenin ismini istemiyorum ben enes koymak istiyorum esim babasının adını ikimizin cikti enes mustafa ben koyarsam babamda neden benim adımı koymadın der kişiyi kırmak istemiyorum sadece enes olsun diyorumiki tarafın da anlayışlı olması lazım benimde ilk bebeğim ben babamın adını koyucam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde ilk bebeğim , oğlum olacak az kaldı doğuma ben babamın ismi Yağız Ali koyucam oğluma. Sağolsun eşimde anlayış gösterdi hiç demedi benim babamın adı olsun falan diye. Aslında erkeklerin anlayışlı olması lazım sonuçta biz bebeği taşıyoruz zorlanıyoruz 🤭 inşaallah sizde isim konusunda anlatırsınız.

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank

Benimde ilk bebeğim , oğlum olacak az kaldı doğuma ben babamın ismi Yağız Ali koyucam oğluma. Sağolsun eşimde anlayış gösterdi hiç demedi benim babamın adı olsun falan diye. Aslında erkeklerin anlayışlı olması lazım sonuçta biz bebeği taşıyoruz zorlanıyoruz 🤭 inşaallah sizde isim konusunda anlatırsınız.
Isim konusunda alışveriş konusunda anlasamiyoz yavaş yavaş alalim biseyler diyorum yok diyor ismi bu olacak diyorum yok diyor gerçekten bunlar icin erken mi

İnci GÖKTUĞ

Kayıtlı Üye
rank
Isim konusunda alışveriş konusunda anlasamiyoz yavaş yavaş alalim biseyler diyorum yok diyor ismi bu olacak diyorum yok diyor gerçekten bunlar icin erkeaslinda şöyle söyleyeyim kişiden kişiye değişiyor biz daha

Isim konusunda alışveriş konusunda anlasamiyoz yavaş yavaş alalim biseyler diyorum yok diyor ismi bu olacak diyorum yok diyor gerçekten bunlar icin erken mi
Aslında şöyle söyleyeyim kişiden kişiye değişiyor bu alışveriş konusu falan. Biz daha bebek yapmaya karar verdik iki beşik almayla başladık şimdi 28 haftaligiz çok şükür eksiğimiz kalmadı ne gorduysek aldık mama sandalyesine bek arabasına kadar her şeyi tam sadece nevresim takımı biberon seti almadık kaldı onu da ins yarın bimden Alicam. Bence yavaştan eşyalarını almak lazım hem üst üste gelmiyo hem heyecanlı oluyor

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Allah izin ederse 13 ocak 2022 de sezeryan olacak o yüzden Eylül ekim gibi alırım ben herşeyi sıfır alacam ama beşik kesinlikle almam sevmiyorum

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Olur öyle şey canim hayirlisi olsun sen hafta olarak fazlasın sanirim benden tetanoz asini ne zaman yaptilar bana 20 haftalik olunca gel dediler bugun gittim virus asisi cok yapıyoz 1 hafta sonra gel dedi
Biz şuan 31 haftadayız bana 17 haftalarda yapıldı canım aşı illa şu tarih diye bişey yok sanırım haftaya tekrar gider yaptırırsın sorun olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar