Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar daha erken ama öyle kuranda gecen erkek isimlerine bakiyoz fikir olsun diye ben tanıdığım kimsenin ismini istemiyorum ben enes koymak istiyorum esim babasının adını ikimizin cikti enes mustafa ben koyarsam babamda neden benim adımı koymadın der kişiyi kırmak istemiyorum sadece enes olsun diyorum
Canım alışverişe çıktığın da gördükçe aklına gelir zaten aşağı yukarı belli alınacaklar. Benim de küçük 4 buçuk yaşında bende unutmuşum valla çoğu şeyi. Geçen nstye bağladılar onu bile nasıl bağladıklarını unutmuşum sen hesap et
Olur öyle şey canim hayirlisi olsun sen hafta olarak fazlasın sanirim benden tetanoz asini ne zaman yaptilar bana 20 haftalik olunca gel dediler bugun gittim virus asisi cok yapıyoz 1 hafta sonra gel dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canim valla acısını çeken biziz kimse karışmasın benim esim yakin zamanda abisini kaybeetti onun ismiyle babasının ismi ayni onları koymak istiyor ve erkek kardeşlerinin hic çocuğu yok gorumceler koymuş erkek çocuklarına eşimin babasının adını tekrar ne gerek diyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet kuranda geçiyor zaten ondan istiyorum ben aras istemiştim benden once dogum yapan arkadaşım koydu beğenmiş güya yakınlarıma söylemiyorum isim düşünmedik diyorum sonra benim fikrimi alıp koyuyuyorlar