İştah kesintisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan yıldız tarafından oluşturulan İştah kesintisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 255 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İştah kesintisi
Konbuyu başlatan Dilan yıldız
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilan yıldız

Dilan yıldız

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 21 haftalik hamileyim aniden iştah kesintim oldu canım bir şey istemiyor ama çocuğum için yiyorum kaynanam yüzünden oldu sinir stres oldum

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 21 haftalik hamileyim aniden iştah kesintim oldu canım bir şey istemiyor ama çocuğum için yiyorum kaynanam yüzünden oldu sinir stres oldum
Sikinti stres yapma . Kaynanalarin yatacak yeri yok zaten . Uzulme takma birsey kafana sakin mutlu bir bebek dogurmak istiyorsan sık disini tika kulaklarini ben oyle yaptim 9 ay evimden cikmadim sikinti stres olmamk icin . Ve bazi donemlerde ani istah kaybi yasiyordum ama anidende aviliyodu istahim 😌 bebegin icin ac kalma bol bol dinlen uyu sakin huzurlu muzik dinleyin bebeginizle tekmelerle mutlulugunu belli edicektir dua kuran dinleyin 🥰

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sen hiç takma onu canım kendin ve bebeğin için sağlığına yediklerine dikkat et 🙏

Dilan yıldız

Kayıtlı Üye
rank
Sikinti stres yapma . Kaynanalarin yatacak yeri yok zaten . Uzulme takma birsey kafana sakin mutlu bir bebek dogurmak istiyorsan sık disini tika kulaklarini ben oyle yaptim 9 ay evimden cikmadim sikinti stres olmamk icin . Ve bazi donemlerde ani istah kaybi yasiyordum ama anidende aviliyodu istahim 😌 bebegin icin ac kalma bol bol dinlen uyu sakin huzurlu muzik dinleyin bebeginizle tekmelerle mutlulugunu belli edicektir dua kuran dinleyin 🥰
Öyle yapmaya çalışıyorum kaynanamida allaha havale ediyorum sadece
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen hiç takma onu canım kendin ve bebeğin için sağlığına yediklerine dikkat et 🙏
Aynen canim sadece bebeğimi düşünüyorum umurumda degil

Tüm sayfalar yüklendi.