Sorum var iyi akşamlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bi prenses bi prens annes tarafından oluşturulan iyi akşamlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 771 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı iyi akşamlar
Konbuyu başlatan Bi prenses bi prens annes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şeker yüklesi yaptıranlar varmı ilk çocuğumda 24 haftalıkken yaptırmıştım şimdi 25 haftalığım cumartesi randevum var hala şeker yüklemesi yaptırmadım sizce yararı nedir bunun
Canım bizlerde yaptırdık yararı ise bebeğin gelişimine ve gizli şeker olup olmadigina bakiliyor

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar şeker yüklesi yaptıranlar varmı ilk çocuğumda 24 haftalıkken yaptırmıştım şimdi 25 haftalığım cumartesi randevum var hala şeker yüklemesi yaptırmadım sizce yararı nedir bunun
Ben ikisinde de yaptırdım. İlkinde gebelik şekeri çıktı ve diyet ile bir haftada topladık. Oğlum zaten iri idi farketmesek iyice 4 kiloyu geçerdi belki de normal doğum yapamazdim. İkinci de Dr yaptırman gerek dedi. Gebelik şekeri olursa bilmezsek bebekte ani kalp durması olabilir, çok iri olabilir demişti.

Bi prenses bi prens annes

Kayıtlı Üye
rank
Ben ikisinde de yaptırdım. İlkinde gebelik şekeri çıktı ve diyet ile bir haftada topladık. Oğlum zaten iri idi farketmesek iyice 4 kiloyu geçerdi belki de normal doğum yapamazdim. İkinci de Dr yaptırman gerek dedi. Gebelik şekeri olursa bilmezsek bebekte ani kalp durması olabilir, çok iri olabilir demişti.
Canım gebelik şekreinin belirtileri oldumu peki ne gibi bi değişiklikler oldu

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Canım gebelik şekreinin belirtileri oldumu peki ne gibi bi değişiklikler oldu
O zaman canım çok meyve çekerdi ama böyle şekeri az olanlar değil. Hatta yüklemeden önce adını demeyeyim canınız ister bir meyveden Dr dedi ne kadar yiyebileceksin ki ondan en fazla iki dilim. Ben bir bütün yemiştim. Yaklaşık Dr un dediğine göre 12 dilim çıkardı🤭

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Şeker yükleme testinin mantığı pankreasın hızlı ve yeterli insulin yapılabilmesini kan şekerini normalde tutabilme becerisini ölçmeye yarıyor kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar