Ne yapıyorsun kuzum nasılsınSende asko
Ne yapıyorsun kuzum nasılsınSende asko
Doğum günün kutlu olsun kuzum rabbim sevdiklerinle nice sağlıklı sıhhatli Nice yaşlar göstersin
Doğum günün kutlu olsun canım Allah sana üzün ömürler versin evlatlarinla inşallah
Ohhh iyi yapmışsın kuzum afiyet olsun paşaya bende napiyim canısı Laren uyudu kendine nesface yaptım oturdum balkonda müzik eşliğinde iciyorumAnnemlerden geldim kızımı uyuttim oğluma çorba yaptım onu yedirdim onunla uğraşıyorm sen cnm
Çok teşekkür ederim birtanemDoğum günün kutlu olsun kuzum rabbim sevdiklerinle nice sağlıklı sıhhatli Nice yaşlar göstersin
Çok teşekkür ederim birtanemDoğum günün kutlu olsun kuzum rabbim sevdiklerinle nice sağlıklı sıhhatli Nice yaşlar göstersin
Çok teşekkür ederim canm benimDoğum günün kutlu olsun canım Allah sana üzün ömürler versin evlatlarinla inşallah
Afiyet bal şeker olsun bende eşimin amcasının karısı ile kızıyla otrfm yeni geldim yanımzda konteynerleri sen ne yptn eşin ne yaptı tam yeri belli mi ve senndondun muOhhh iyi yapmışsın kuzum afiyet olsun paşaya bende napiyim canısı Laren uyudu kendine nesface yaptım oturdum balkonda müzik eşliğinde iciyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok teşekkür ederim birtanem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok teşekkür ederim birtanem
Çok teşekkür ederim canm benim
Geldim kuzum ben daha belli olmadı kuzumAfiyet bal şeker olsun bende eşimin amcasının karısı ile kızıyla otrfm yeni geldim yanımzda konteynerleri sen ne yptn eşin ne yaptı tam yeri belli mi ve senndondun mu
Hadi hayırlısı olsun inşallahGeldim kuzum ben daha belli olmadı kuzum
Hadi hayırlısı olsun inşallah