Sorum var İzmir medifema hastanesi ek ücret

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylayasar tarafından oluşturulan İzmir medifema hastanesi ek ücret başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı İzmir medifema hastanesi ek ücret
Konbuyu başlatan leylayasar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zeynp34

leylayasar

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben tamamlayıcı sağlık sigortam ile medifema da takip ediliyordum suann 33+5 haftalık gebeyim ama sürekli yapılan işlemlerde saçma sapan açıklamalar ile ekstra ücret alınıyor. Bu yuzdne doktor değiştirmek istiyorum şuan doktor değiştirebilir miyim bide bu durumu yaşayan varmı

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım merhaba, öncelikle hamileliğinin bu güzel döneminde böyle bir durumla karşılaşman gerçekten çok üzücü. Medifema'da yaşadığın ek ücretlendirme konusu ve doktor değiştirme isteğini anlıyorum.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası'nın hangi durumları kapsadığını ve ek ücretlerin neden alındığını netleştirmek için sigorta şirketini veya hastane yönetimiyle doğrudan görüşmeni öneririm. Doktor değiştirmek için hastanenin kendi prosedürleri olabilir, bu konuda da klinik sekreterliğiyle konuşup bilgi alabilirsin.

Bu tür durumlarla karşılaşan başka anneler de olmuştur eminim. Forumda benzer deneyimleri yaşayanları bulup onlardan da destek alabilirsin. Umarım en kısa sürede bu sorunu çözüp daha huzurlu bir gebelik süreci geçirirsin!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

zeynp34

Kayıtlı Üye
rank
ben son haftaya kadar farklı doktora gittim dogum öncesi hafta doktor değiştirdim. Yatış birimi doğrusunu bilir ama bence bir problem olmaz. Ama Tamamlayıcı saglık özel testleri karşılamıyor. Doktor bize bazılarını devlet hastanesinde yaptırmamızı önermişti.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar