Sende filimmmCanımsın panda
Sende filimmmCanımsın panda
Ben de kullandım canım ikisinide Sleepy e göre çok daha iyi Sleepy sızdırıyor hem de pişik yaptı ama bim bezi sızdırmadı pişik de yapmadı bizdeKızlar ben kızıma uzun zamandır sleepy kullanıyorum normalde ama numarası büyüdükçe bez kağıt gibi bişey oldu yan cırtları bozuk bir tuhaf yapışmıyor sürekli sızdırıyor torbalanıyor bende bugün deneme amaçlı jenny willy bez aldım kullanan var mı nasıl memnun musunuz yapısı güzel kalın bez cırtlak da sağlam geldi gözüme ama birde size sorayım dedim pişik yaşan oldu mu bu bezde
Rica ederimSağol canım
Bimin bezi jenny willyNeyi cnm hangisinden çok memnun kaldın
en 15 aydi kullaniyorum canim.cok guzel bez pişikde yapmiyor sizdirmada yapmiyor.bir keresinde 1 paketi cope atmak zorunda kaldim komple hepsi bozuk cikti oda urun hatasiydiKızlar ben kızıma uzun zamandır sleepy kullanıyorum normalde ama numarası büyüdükçe bez kağıt gibi bişey oldu yan cırtları bozuk bir tuhaf yapışmıyor sürekli sızdırıyor torbalanıyor bende bugün deneme amaçlı jenny willy bez aldım kullanan var mı nasıl memnun musunuz yapısı güzel kalın bez cırtlak da sağlam geldi gözüme ama birde size sorayım dedim pişik yaşan oldu mu bu bezde
Evet ya çok kez sızdırdı bizde de bide numarası büyüdükçe ince bir yapısı var artık bende bıraktımBen de kullandım canım ikisinide Sleepy e göre çok daha iyi Sleepy sızdırıyor hem de pişik yaptı ama bim bezi sızdırmadı pişik de yapmadı bizde
Anladım canım sağol bende şuanlık memnunum bakalım inşaAllah güzel devam ederb
en 15 aydi kullaniyorum canim.cok guzel bez pişikde yapmiyor sizdirmada yapmiyor.bir keresinde 1 paketi cope atmak zorunda kaldim komple hepsi bozuk cikti oda urun hatasiydi
Anladım canım sağol bende şuanlık memnunum bakalım inşaAllah güzel devam ederb
en 15 aydi kullaniyorum canim.cok guzel bez pişikde yapmiyor sizdirmada yapmiyor.bir keresinde 1 paketi cope atmak zorunda kaldim komple hepsi bozuk cikti oda urun hatasiydi
Bense şuanlık memnunum canım sleepyde başlarda memnundum ama sonralardan çok kez sızdırdı ve numarası büyüdükçe bir tuhaflaştı kağıt gibi bez oldu cırtlak tutmuyor açılıyor bezKullananlar memnun bende alıcam inseAllah bebiş doğunca
Bende onu kullaniyorum hic bir sorun yasamadikKızlar ben kızıma uzun zamandır sleepy kullanıyorum normalde ama numarası büyüdükçe bez kağıt gibi bişey oldu yan cırtları bozuk bir tuhaf yapışmıyor sürekli sızdırıyor torbalanıyor bende bugün deneme amaçlı jenny willy bez aldım kullanan var mı nasıl memnun musunuz yapısı güzel kalın bez cırtlak da sağlam geldi gözüme ama birde size sorayım dedim pişik yaşan oldu mu bu bezde
Bakalım canım Hele bir gelsin minik denicem hepsini hangisinden memnun kalırsam onunla yola dewam durmak yokkRica ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bimin bezi jenny willy
Aynen şuan stok yapma hangisi iyi gelirse onunla devam edersinBakalım canım Hele bir gelsin minik denicem hepsini hangisinden memnun kalırsam onunla yola dewam durmak yokk
Ayn canım bende öyle düşünüyorumAynen şuan stok yapma hangisi iyi gelirse onunla devam edersin