E esma celebi Kayıtlı Üye Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 20 3 Kasım 2024 #1 23 haftalık gebelik kaç aylık
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 9 Kasım 2024 #11 Kaçak 🤩' Alıntı: Çok teşekkür ederim, sen nasılsın bacım Genişletmek için tıkla ... Şükür kuzum iyiyim yaramazla uğraşıyorum canım benim hiç durmaz bilmiş birde sen neler yapıyorsun Oyla 0 Downvote
Kaçak 🤩' Alıntı: Çok teşekkür ederim, sen nasılsın bacım Genişletmek için tıkla ... Şükür kuzum iyiyim yaramazla uğraşıyorum canım benim hiç durmaz bilmiş birde sen neler yapıyorsun
K Kaçak 🤩 Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1,161 10 Kasım 2024 #12 Hülya12' Alıntı: Şükür kuzum iyiyim yaramazla uğraşıyorum canım benim hiç durmaz bilmiş birde sen neler yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Ben de aynı benim yaramazla uğraşıyorum. Allah sağlık versin onlara da durmasinlar Oyla 0 Downvote
Hülya12' Alıntı: Şükür kuzum iyiyim yaramazla uğraşıyorum canım benim hiç durmaz bilmiş birde sen neler yapıyorsun Genişletmek için tıkla ... Ben de aynı benim yaramazla uğraşıyorum. Allah sağlık versin onlara da durmasinlar
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 10 Kasım 2024 #13 Kaçak 🤩' Alıntı: Ben de aynı benim yaramazla uğraşıyorum. Allah sağlık versin onlara da durmasinlar Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim amin inşallah Oyla 0 Downvote
Kaçak 🤩' Alıntı: Ben de aynı benim yaramazla uğraşıyorum. Allah sağlık versin onlara da durmasinlar Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim amin inşallah
N nazlıderya Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 3 11 Kasım 2024 #14 Tubiss00' Alıntı: Canım onu biliyorum , sadece şunu sormak istedim bir ay 4 hafta ya normal şartlarda 24 haftanın 6 aylık gebe olması gerekiyor ama galiba 25 +5 günlük 6 aylık gebe olarak ifade ediliyor galiba onun hesaplamasını soruyorum Genişletmek için tıkla ... İnternette hesaplama araçları var oradan bakabilirsin Oyla 0 Downvote
Tubiss00' Alıntı: Canım onu biliyorum , sadece şunu sormak istedim bir ay 4 hafta ya normal şartlarda 24 haftanın 6 aylık gebe olması gerekiyor ama galiba 25 +5 günlük 6 aylık gebe olarak ifade ediliyor galiba onun hesaplamasını soruyorum Genişletmek için tıkla ... İnternette hesaplama araçları var oradan bakabilirsin